Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN THESSALONIKI

Thessaloniki, Griekenland: 30 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Thessaloniki:
customer review star rating
19
10
0
1
0

Pagina 1 van 2

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: ROBERT EDUARD - June 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles netjes geregeld. Verhuurder was alleen minder
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • In eerste instantie kregen we een Fiat Pand van het oude model; nogal afgeleefd en veel km. Deze wide echter niet starten, waarna we een redelijk nieuwe Volkswagen Up kregen, die erg goed beviel. Maar als je pech hebt, krijg je dus zo'n oude bak.....
  • Beoordeeld door: STEF - May 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service, zoals altijd
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Werd opgewacht voor de shuttlebus. Vlot voorzien van de auto. Auto was gloednieuw. Ook bij het terugbrengen ging alles netjes en vlot. Prima service.
  • Beoordeeld door: CORNELIS - April 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goed geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • prima!!!!
  • Beoordeeld door: DIMITRI - January 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • goede service..aardige mensen
  • Beoordeeld door: WILLEM - November 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • blijft onduidelijk het het zit bet verzekering en of borg
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Onduidelijk dat het onderdeel is van Hertz en dat je bij het kantoor van Hertz moet zijn. Ben nu eerst naar de parkeerplaats gebracht en moest toen weer terug naar het vliegveld om contract te halen. Auto zat vol met deuken, bekleding was kapot en auto gaf versleten gevoel bij rijden. Bij optrekken schokken en veel ophangingsrammels. Km stand 50.000.
  • Beoordeeld door: ROELOF - September 26, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • prima prijs/prestatie verhouding
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Geen kantoor op luchthaven Thessaloniki en er stond ook niemand te wachten. Mogelijk doordat we 45 min. vertraging hadden. Afhandeling bij uitgifte duurde redelijk lang. De kwaliteit van de huurauto was goed.
  • Beoordeeld door: AUGUST - September 19, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Voorkom dubbele administratie eerst op site en later op de lokatie bij de verhuurder
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Auto was zeer matig, remmen piepten en er rammelde heel wat
  • Beoordeeld door: P.J.M. - October 15, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • De controle op de bedrijven moet consuqent gebeuren, aangezien wij soms vervelende ervaring hebben met het bedrijf.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Wij kregen een Fiat Panda die van binnen erg vuil was , dit geeft geen goed gevoel. Ook kon ik met deze auto moeilijk in de bergen rijden vanwege het vermogen van de motor. Ik heb wel om een andere auto gevraagd maar deze had hij niet vertelde hij. Ik had een Ford Ka besproken met upgrade maar dit leek meet een down grade.
  • Beoordeeld door: NIELS - September 5, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • We zijn al jaren zeer tevreden over Auto Europe. Echter waren we ontevreden over de aanbieder, Green Motion. Onprofessionele ophaalservice (duurde lang, werden opgehaald met een oude personenauto). We kregen een Nissan Note met een versleten distibutieriem (piepend geluid), deze weigerden we waarna we maar een verouderde en niet schone FIAT Punto accepteerde. Al met al een zeer onprettige ervaring. Jammer.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Onprofessionele ophaalservice (duurde lang, werden opgehaald met een oude personenauto). We kregen een Nissan Note met een versleten distibutieriem (piepend geluid), deze weigerden we waarna we maar een verouderde en niet schone FIAT Punto accepteerde. Al met al een zeer onprettige ervaring. Jammer.
  • Beoordeeld door: HENDRIKA - August 30, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • prima auto in goede staat en prettige afhandeling.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • slechte auto in zeer slechte staat. Er was van alles aan kapot en er brandde elke keer lichtjes. Geen prettige behandeling
  • Beoordeeld door: MICHEL - June 5, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Erg vriendelijk geholpen aan de telefoon! Top! Daarna geen bevestiging ivm fout emailadres door jullie, geen juist afhaaladres en een mindere auto als beloofd. Dit gemaild maar geen antwoord op gekregen!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Vriendelijk en duidelijk geholpen met halen en terugbrengen!
  • Beoordeeld door: J.W. - May 4, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke info vooraf en goed geregeld met de verhuurder.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Vriendelijke mensen , erg klantgericht!
  • Beoordeeld door: GEORGIOS - April 13, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Uistekend service!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Top! De beste rent a car in Griekenland!
  • Beoordeeld door: SJOERD - October 24, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • We werden op het vliegveld opgewacht door een medewerker van Entreprise. Superservice. Snel naar hun bedrijf met een busje. Kregen snel een auto mee die prima bevallen is.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • De ophaalservice, met naambordje bij de uitgang van het vliegtuig , de hal
  • Beoordeeld door: MARCEL - October 20, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • wat ik wilden huren heb ik ook gekregen prima geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Via loket hertz naar parkeer plaats en terug ook goed geregeld.
  • Beoordeeld door: MARINUS - August 7, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles goed geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Omdat de auto die wij gehuurd hadden niet beschikbaar was hebben we een auto gekregen uit een duurdere huurklasse. Een vrij nieuwe auto!
  • Beoordeeld door: LEANDER - July 2, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed bereikbaar, vriendelijk personeel en in geval van problemen duidelijk en behulpzaam.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Friendly and in case of problems available and helpful
  • Beoordeeld door: PETRUS - May 11, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • heb schade gehad, dus moet afwerking nog even afwachten
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Beoordeeld door: CORNELIS - May 7, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Misschien iets duidelijker aangeven als het verhuurbedrijf geen loket op het vliegveld heeft. Wij zijn langs de meneer met een a4 in zijn hand direct naar de verhuurbalies gelopen, daar werden we verwezen naar de persoon van het verhuurbedrijf.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Beoordeeld door: MARIA - November 13, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Voorheen huurde ik een auto via een ander bureau, het prettige van dit bureau was dat eerst alleen de kosten van het bureau werden afgerekend en de huurkosten pas op de dag van afhalen. dit is prettig om de kosten te delen als je ook al een vliegticket moet afrekenen. Dat ik voor uw bureau dit keer heb gekozen is vanwege de mogelijkheid dat ik de verhuurder zelf kan uitkiezen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Prettige persoonlijke service, alleen de oprit bij het terugbrengen was een beetje moeilijk te zien. Een bordje iets verder VOOR de oprit zou prettig zijn!
Kies het land waar u woonachtig bent
close