Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN PREVEZA

Preveza, Griekenland: 10 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Preveza:
customer review star rating
5
3
0
2
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 10

  • Beoordeeld door: ANTON - October 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • We hadden twee keer een probleem met een verhuurbedrijf. Het is door AutoEurope goed opgelost echter verhuurbedrijven worden er niet op aangesproken. Dus het probleem blijft voor toekomstige huurders bestaan.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • We hadden een auto bij Enterprise geboekt maar kregen een auto van Drive, een prima auto, daar geen klachten over, echter we kregen een tank die voor 5/8 gevuld was terwijl we voor full to full getekend hadden. Natuurlijk hebben we op een volle tank aangedrongen maar de medewerker zei dat dit nu eenmaal hun policy was en dat ze niets te maken hadden met de policy van AutoEurope. Om boetes te voorkomen tank je dus altijd meer. Auto Europe heeft dit wel voor ons opgelost.
  • Beoordeeld door: JOANNES - June 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • overzichtelijke site
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Vriendelijk personeel, keurige auto.
  • Beoordeeld door: MARIA - June 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Boek meestal bij Auto Europe dus weet waar ik op moet letten. Website en info is duidelijk. Fijn te kiezen tussen verschillende verhuurbedrijven en met of zonder afkoop eigen risico.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Op zich tevreden. Vriendelijk personeel. Medewerker moest echter overdreven benadrukken dat de afkoop eigen risico van Auto Europe alleen geldt als er een politierapport is en dat voor krassen die de auto tijdens mijn huurperiode oploopt, de politie geen rapport opmaakt maar Enterprise wel ? 200 bij mij in rekening moet brengen. Hoe zit dit eigenlijk?
  • Beoordeeld door: JOHANNES L. - October 24, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Makkelijk boeken en duidelijk over verzekeringen en brandstofbeleid.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Trage afhandeling bij ophalen auto. Oudere auto (2009) met veel deukjes krassen. Het is niet te doen dit allemaal te registreren. Maar je moet er wel voor tekenen. Centrale vergrendeling en radio werken niet.
  • Beoordeeld door: ED - September 19, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijk en altijd waar voor je geld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Keurige behandeling vlot, en van hoge kwaliteit
  • Beoordeeld door: MICHIEL - August 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Highly influenced by the bad experience with Green Motion.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • We got a very old and worn Hyundai i10 from 2008 with 103.000 km. Must have been the oldest rental car in Europe. The Green Motion rep was not willing to give us an other car, because we paid a low rate.
  • Beoordeeld door: KOEN - July 27, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Direct na het ophalen van de huurauto bij Green Motion heb ik contact opgenomen met Auto Europe. De auto die wij mee kregen was zeer oud met veel schade en een matige airco. De auto was niet gewassen en ook van binnen vies en met gebreken. Op mijn telefoontje is geen actie ondernomen door Auto Europe. Ik moest het zelf maar oplossen. Dat is in Griekenland echter zeer lastig.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Wij kregen een zeer oude en vieze auto mee met veel schade en gebreken. Zie tekst hierboven. Wij zijn zeer frequente auto huurders in diverse landen en dit was de slechtste auto die wij ooit hebben mee gekregen.
  • Beoordeeld door: PETER - September 2, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Het reserveren van de auto leverde geen problemen op. Ook de verdere afwikkeling was in orde.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Mijn enige kritiek is, dat de reservering op mijn creditcard voor het eigen risico, nog niet ongedaan is gemaakt terwijl ik de auto al 4 dagen geleden heb teruggebracht.
  • Beoordeeld door: MIRJAM - June 20, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Ruime keuze aan betaalbare auto's. Verhuurders zijn ook tot nu toe altijd op de hoogte en hebben juiste auto klaar staan.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Kantoor staat nergens in de luchthaven aangegeven, dus het was even zoeken. Papieren invullen duurde lang doordat alles met de hand moest.Gehuurde auto had 2 kapotte remlichten en werd met een lege tank overgedragen.
  • Beoordeeld door: HANS - September 23, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Reparatie aan een lekke band is zonder "gezeur" en binen korte tijd goed afgehandeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • De serviceverlening heb ik als prima ervaren.
Kies het land waar u woonachtig bent
close