Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN KEFALONIA

Kefalonia, Griekenland: 14 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Kefalonia:
customer review star rating
7
4
0
2
1

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 14

  • Beoordeeld door: MARIA - October 6, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Telefoonnummer 24/7 van Auto Europe was op zondagavond niet bereikbaar. Ik vond de vermelding van wel/geen afkoop eigen risico op de bevestiging niet duidelijk weergegeven (leidde tot enige onduidelijkheid bij ophalen auto).
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Vriendelijke medewerkers, bieden goed alternatief als gereserveerde auto er (nog) niet is.
  • Beoordeeld door: BWINO - September 26, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • When you have problems there is no one who can speak your language or proper English. Altough he tried his best he couldn't help us at that moment. I would have like to speak with either someone Dutch or who would speak some understandable English if I call a number which says: Number for the Netherlands
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Trough Auto Europe we booked a car for the period from the 12th if september until the 23th. We choose for Greenmotion this time.BIG MISTAKE.The woman in the office would not give us our car because my husband and I have a credit card together in our joined account which I showed her also showed her the payment, showed her both our drivers license offered her to leave money there as a deposit . But she wouldnt give us the car. Auto Europe tried to help. Spoke to her and offered an solution. To change the name of the driver, send her a new email to confirm. But she wouldnt help. We lost the money and we didn't receive the car. She was unwilling and unhelpfull. Never again Green motion. !!
  • Beoordeeld door: RICHARD - August 31, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • prijs/kwaliteit is goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • De auto die wij kregen had 11 gebreken. Dit waren allemaal schades. De radio werkte niet. Zij brachten en haalden de auto op afgesproken tijden. Wij zijn net 1 dag terug, dus het is nog afwachten over de afhandeling.
  • Beoordeeld door: LODEWIJK - August 16, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik had voor een week een auto gereserveerd maar de auto bleek niet beschikbaar op het moment van afhalen. Pas de volgende dag kreeg ik een auto. Onacceptabel, vooral ook omdat ik hier van tevoren niet over was ingelicht.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Ik had voor een week een auto gereserveerd maar de auto bleek niet beschikbaar op het moment van afhalen. Pas de volgende dag kreeg ik een auto. Onacceptabel. De mensen van Thrifty/Hertz hebben mij wel (kostenloos) naar mijn hotel gebracht en de volgende ochtend de auto alsnog bij het hotel afgeleverd.
  • Beoordeeld door: JOHAN - July 9, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • prima geregeld voor een scherpe prijs en goede auto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • verzorgde schone prima auto.
  • Beoordeeld door: FERDINAND - October 7, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Volgens contract zou ik een update van mijn auto op het vliegveld krijgen. Volgens enterprise wisten ze daar niets van. En ze hadden ook geen andere auto dan degene die ik kreeg. Dat op mijn overeenkomst de update vermeld stond was niet hun probleem, maar een probleem van autoeurope. Ik heb autoeurope gekozen vanwege de update. Dat dat dus niet bleek te kloppen was een onaangenaam begin van mijn vakantie. Ik heb mij verder prima gered met de gekregen mini.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Ze hebben geen uitvoering gegeven aan de toegezegde en ook op de overeenkomst vermelde update.
  • Beoordeeld door: MARIA - October 1, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Website duidelijk. Reservering ging makkelijk. Informatie ook goed te vinden en goed leesbaar.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Verhuurder had auto op tijd klaar en stond ook weer op tijd om auto in ontvangst te nemen. Controle van auto ging soepel en vriendelijk.
  • Beoordeeld door: NICOLAAS - September 9, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • prima geregeld, upgrade gekregen en goede service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Beoordeeld door: MAARTEN - June 30, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto Europe heeft alles goed doorgegeven aan het verhuurbedrijf. Alles was betaald naar mijn verbazing want naar onze ervaring wordt dit vaak pas op lokatie betaald. Voor de rest was alles duidelijk en we hadden alle gegevens goed bij de hand.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • We kwamen aan om 1900 om onze auto op te halen met de teleurstelling dat er geen autos meer waren en degene die wij moesten hebben in de garage was wegens een motorprobleem. We werden wel netjes naar het hotel gebracht en werd beloofd de volgende dag rond 0900 onze auto te hebben. Om 1100 hadden we nog steeds geen auto en eindelijk om 1130 mochten we het ophalen. Uiteindelijk met onderhandelen was het mogelijk om de auto leeg terug te geven maar aangezien het eiland niet zo groot is hadden we dat niet nodig. Bovendien hebben we het van te voren gereserveerd en betaald. We waren zeer teleurgesteld en zijn dus een hele dag kwijt omdat we niet mobiel waren. Daarnaast vonden we de borg ontzettend hoog. 800 borg was ook abnormaal hoog.
  • Beoordeeld door: HARALD - May 12, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles keurig geregeld. Qua prijs was het anderhalf tot twee keer zo duur als de autohuur in Spanje, maar dat ligt misschien aan de Griekse prijzen die soms twee keer zo hoog zijn als in Nederland: 1 liter melk kostte E 1,85 in Griekenland....
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Vlotte en nette afhandeling. De kleine schades ( krasjes en een haast onzichtbaar deukje in de deur) die er al waren, maar niet genoteerd waren bij de overdracht werden ook niet op mij verhaald. Echter zag ik ook tijdens de huurperiode dat de auto met een bobbel op de wang van de linkervoorband was afgeleverd, wat op canvasbreuk lijkt en een klapband kan vergemakkelijken. Gelukkig rijd je op Kefalonia eigenlijk nooit harder dan 70 op de doorgaande wegen waardoor een eventuele klapband niet dramatisch zou aflopen.
  • Beoordeeld door: GUIDO - September 17, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Vlug alles geregeld
  • Beoordeeld door: GERT-JAN - September 9, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • huurprijs voor de bestemming Kefalonia was competatief in vergelijking met andere aanbieders.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: BIANCA - August 23, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: NIEK - August 14, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
Kies het land waar u woonachtig bent
close