Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN CORFU

Corfu, Griekenland: 32 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Corfu:
customer review star rating
19
9
2
1
0

Pagina 1 van 2

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: WIM - August 20, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goede website, doorverwijzing naar betreffende firma niet heel duidelijk
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • op de luchthaven is het bordje ALAMO veel te klein, de ENT was niet duidelijk en op de luchthaven stond daneindelijk het volledige woord ENTERPRISE .... Verwarrend ! Service was uitstekend
  • Beoordeeld door: JOHANNA - July 28, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto huren via Auto Europe doe ik al jaren. Ik kijk niet eens meer om auto via andere wegen te huren. Waar ik wel altijd mee worstel is dat bij ophalen van auto elke verhuurder je toch probeert om nog verzekeringen aan te smeren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • vriendelijke mevrouw aan balie als ook de man die ons hielp met koffers in auto te plaatsen
  • Beoordeeld door: MONIQUE - May 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Reservering bij auto europe ging goed maar afhandeling bij lokale verhuurder was slecht.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Ophalen vd auto op de Airport van Corfu ging erg moeizaam, lange rij, duurde lang. Ik was voucher vergeten uit te printen en kreeg met moeite de auto mee op basis van naam/res.nr en creditcard afschrijving. Vrienden van ons hadden voor dezelfde prijs bij Hertz gehuurd en dit verliep wel soepel. Ze waren niet berekend op de aankomst van de vlucht met veel klanten en we kregen ook nog auto mee met kwart gevulde tank en onder de krassen.
  • Beoordeeld door: PETER - May 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De nieuwsbrief, die ik regelmatig ontvang wijst me op de aanbiedingen van de verschillende partners. Bovendien ben ik blij met het inzicht in sterren ranking. De combinatie heeft me gebracht bij Enterprise en heeft me verheugd
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Enterprise leverde me een bijna nieuwe Toyota Auris. Omdat geen pre-check plaats vindt, moet je maar vertrouwen op de aangegeven schade op het verzekeringsblad, temeer als het al donker is. Enkele krasjes stonden vermeld en klopte precies. De tevredenheid heeft mij er toe aangezet om de auto na een gebruik van 4 weken weer in eenzelfde schone en verzorgde staat in te leveren. De inname gaat eveneens soepel en snel.
  • Beoordeeld door: NICO - April 28, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Zeer correct geholpen
  • Beoordeeld door: BEN - October 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Snel en makkelijk online te boeken, ook ter plaatse op mijn vakantieadres. Prijs zeker vele malen goedkoper.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Voor de prijs van een klasse A, heb ik een klasse C voertuig gekregen. Toen ik een dag later terug ging omdat mijn linker koplamp defect was, kreeg ik gelijk een ander voertuig mee, ook een klasse C.
  • Beoordeeld door: LEON - August 30, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Bij het afhalen konden wij nergens uit opmaken dat we bij Hertz moesten zijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Beoordeeld door: MARTIJN - August 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima prijs. Je merkt uiteraard pas echt hoe de dienstverlening is als er "wat aan de hand is", bijvoorbeeld door schade. Gelukkig hebben we die ervaring niet gehad.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • De THRIFTY desk is ondergebracht bij HERTZ op Corfu Airpot. Dit is niet goed zichtbaar dus handig om te weten.
  • Beoordeeld door: WERNER - October 15, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen mening. Zolang uw organisatie in zee gaat met een verhuurder als Green Motion, zal ik u niet aanbevelen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Wanneer wij de auto ophaalden bij de balie op de airport en de gebruikelijke papieren getekend hadden, vroegen we nog of de auto geen schade had. Hierop werd ontkennend geantwoord. Bij de auto aangekomen, checkten we deze. Wat bleek: meerdere deuken en krassen zaten erop de auto!! Bij het inleveren gevraagd naar een ontvangst bevestiging van schadevrije afgifte. Met veel tegenzin werd een OK krabbel gezet op de huurovereenkomst. Kan dit niet wat profesioneler geregeld worden?
  • Beoordeeld door: THOMAS - August 21, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • prima geregeld ook na aanpassen van mijn boeking. enige puntje dat je bij telefonisch contract ook een engelstalige telefonist aan de telefoom kan krijgen, voor mij geen probleem maar kan begrijpen dat dit voor andere wel lastig is
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • er stond in de beschrijving dat er vol tot vol beleid was. maar dat ik de auto ophaalde wat deze half vol en moest ik hem ook zo inleveren. ivm het niet weten hoeveel liter er in de tank gaat is het lastig om de auto met dezelfde hoeveelheid in te leveren. dus ik adviseer green motion ervoor te zorgen dat hun autos gewoon afgetankt afgeleverd worden
  • Beoordeeld door: JAN BOUWE - July 27, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • de ophaal locatie was moeilijk te vinden. Als het vluchtnummer niet is ingevuld op het boekingsformulier dan is het niet goed mogelijk aan te geven hoe laat de auto beschikaar moet zijn. Omdat ik de aankomsttijd niet kon invullen werd automatisch 10 uur ingevuld. We kwamen pas om 14.00 uur aan en toen was de auto die voor ons gereserveerd was al aan een ander meegegeven. We hadden een Ford focus gereserveerd maar kregen na enige tijd een seat Ibiza mee. OP mijn vraag of dat een auto van dezelfde klaase was werd bevestigend geantwoord. Ik heb inmiddels vastgesteld dat dat niet zo is. De auto was ook eigenlijk te klein en dit vrmde dus wel een teleurstelling.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Zie hierboven. We kregen een kleinere auto omdat de voor ons gereserveerde auto (ford focus) al weg was gegeven aan een ander. De seat Ibiza was veel kleiner en niet uit hetzelfde segment.
  • Beoordeeld door: JAN A.H. - June 16, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • alles goed geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • op- en afhalen prima correct geregeld daar op Kerkyra!
  • Beoordeeld door: SILVESTER - May 28, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • ZEER TEVREDEN Hyundai I20 categorie werd helaas Hiundai Getz (lagere categorie?) Verder alles zonder problemen verlopen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Vriendelijke ontvangst en afhandeling op vliegveld Corfu. Het was via Green Motion, Corfu de goedkoopste prijs dus zeker waar voor ons geld.
  • Beoordeeld door: PETRUS - May 23, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima voor elkaar
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Vlakbij uitgang arrivals en vriendelijke service. Auto 2 minuten vanaf uitgang vliegveld
  • Beoordeeld door: SANDER - May 18, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • - Prima prijs-kwaliteitsverhouding, zoals altijd bij Auto Europe - Snel boeken, zonder onduidelijkheden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • - Beetje typisch om 's avonds om ca. 21.30 uur in het donker te moeten zoeken naar de Firefly balie - deze bleek onder de blote hemel op de parkeerplaats van de huurauto's zelf te staan! - (noodgedwongen) handmatig invullen van formulieren kost teveel tijd, terwijl je op genoemde tijd (21.30 uur) snel met je gezin naar je hotellocatie wil rijden - de kinderen zijn moe van de reis ... - CD-speler in de auto deed het alleen met tussenpozen - geen kaart van het eiland Corfu beschikbaar' - vriendelijke bediening
  • Beoordeeld door: JOHANNES - May 18, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede auto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Snelle afhandeling bij halen en terugbrengen
  • Beoordeeld door: J.C. - May 5, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Alleen maar goeds.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Ik had nog nooit van Green Motion gehoord maar ga daar weer boeken. Snel, goedkoop en goed personeel. En leuke handige auto.
  • Beoordeeld door: RIA - April 27, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles klopt tot op heden altijd!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Vriendelijke mensen en keurige afhandeling
  • Beoordeeld door: JACOBUS JAN - October 27, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • -Tevreden. -Goed te vinden op vliegveld. -was bemand -duidelijk op formulier aangegeven waar bestaande schade zich bevond aan auto. -Zeer positief was dat er buiten bij de auto tijdens in ontvangstname iemand aanwezig was van Enterprise . Dat was voor ons de 1e keer. !!
  • Beoordeeld door: HENK - August 18, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Perfect
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Perfect
Kies het land waar u woonachtig bent
close