Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN CHANIA

Chania, Griekenland: 16 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Chania:
customer review star rating
8
5
3
0
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 16

  • Beoordeeld door: CORNELIS - August 10, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Tot nu toe geen probleem, behalve dat de auto er niet uitzag, rondom vol met krassen en deukjes. Ik begrijp dat deze opmerking bij het verhuurbedrijf hoort, alleen ik huur via Auto Europe en denk dat jullie goed op de hoogte moeten zijn van jullie leveranciers. Daarnaast zijn er een aantal balies van verhuurbedrijven in het vliegveld aanwezig, niet van deze verhuurder. Het is de bedoeling dat er iemand van het verhuurbedrijf staat met een bordje, toe wij aankwamen was deze man net met een andere klant weg en was het dus even zoeken en wachten. Tevens is de verzekering onduidelijk, zie beoordeling bij Surprice.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SURPRICE
  • Ontevreden omdat de ontvangst onduidelijk was en omdat de auto er niet uitzag. Te veel schade aan de auto. Het personeel was vriendelijk de inname ging erg snel, er was namelijk geen controle achteraf. En dan hoop je maar dat je daarna geen aansprakelijkheid krijgt. Ik heb mijn eigen risico afgekocht, maar de man van het verhuurbedrijf zei dat als er aansprakelijkheid er is, ik deze toch moet betalen en deze bij Auto Europe moet declareren. Rare gang van zaken. Ik heb toch een overeenkomst met Auto Europe en niet met Surprice.
  • Beoordeeld door: PETER HENK - July 1, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Een enquette zegt me niets, liever zou ik een openbare reviews afgeven. Tot nu toe goede ervaringen met Auro Europe, vooral in Athene Airport. Deze ervaring was een stuk minder.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Het was volkomen onduidelijk waar ik de auto papieren moest halen. Er is geen Firefly balie, wel iets wat er op lijkt. Op de reservering stond een opmerking over het car parc. Na rondvragen kwam ik erachter dat dit via de Herz balie moest. Inmiddels stond daar al een flinke rij en heb ik erg lang moeten wachten. Verder alles okay.
  • Beoordeeld door: MARILYN - May 18, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed om van te voren te weten dat de autoverhuurder je bij Chania opwacht en in een busje naar de verhuurlocatie brengt. Was wat onverwacht, maar is allemaal goed gegaan.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Zeer vriendelijk en klantgericht.
  • Beoordeeld door: DAAN - April 29, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Boeken ging prima, ophalen van de auto en afhandeling via Enterprise ging professioneel. Belangrijk nadeel: ik vond het erg onduidelijk wat de extra verzekeringsoptie inhield die je erbij kon afsluiten bij het boeken. Daarom niet voor gekozen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Goede service, goed opgehaald, snelle afhandeling, weinig gezeur.
  • Beoordeeld door: DERK - June 28, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Op website was onduidelijk aangegeven dat het gaat om transfer met busje van luchthaven naar autoverhuurder. Onaangename verrassing. Geef dat aan bij prijsvergelijking tussen de verschillende aanbieders.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Correcte behandeling, echter niet direct op luchthaven instappen en kleine, oude, afgeragde auto.
  • Beoordeeld door: ALEXANDER - May 13, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Reservering ging prima, alles goed geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Heel vriendelijke mensen, alleen jammer dat je niet de auto krijgt die je bestelld. In ons geval was dat een opel corsa met behoorlijk wat kleine schade en geen wieldoppen. Reed goed en heeft ons overal gebracht zonder problemen, dus dat was goed.
  • Beoordeeld door: LTM - May 6, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Enterprise is niet op de luchthaven zoals op de op jullie website is vermeld maar daar buiten. Wel goed geregeld met ophalen en wegbrengen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Beoordeeld door: FRED - April 26, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • In general satisfied with auto europe except this time in chanai with enterprise
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Had to wait an hour at the enterprise office with only 3 clients in front of me but only one girl doing the paperwork.At return of the car there were some scratches at the sidebumper, to me showed on the contract at 14 april, but enterprise said it was my damage and had to pay 100 euro plus taxes plus administation fee of 30 euro totaling 153 euro. Don't agree and don't understand i had to pay. So not satisfied with enterprise!
  • Beoordeeld door: NICOLETTA - October 27, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Tot onze verrassing kregen we een gratis upgrade naar een grotere auto. Heel prettig, daardoor kon onze bagage achterin en was er van buiten af niets te zien,
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Werden bij het vliegveld opgehaald . En een paar kilometer verderop konden we de auto meenemen. En op de terugweg konden we de auto inleveren en werden weer naar het vliegveld gebracht. Heel prettig en relaxed .
  • Beoordeeld door: JAN - May 18, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Het bevalt ons prima. We boeken al langere tijd bij jullie. Dat je nu direct al bij het kiezen het verhuurbedrijf kunt zien, vind ik positief.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Duidelijk. De Griekse voorwaarden zijn voor ons niet te snappen, maar je krijgt hetzelfde bewijs in het Nederlands, dit geeft vertrouwen. Dit keer werd bij inname de auto ook gekeurd. In Spanje zet je de auto op de parkeerplaats en dan is er een open einde. Nu kregen we een bewijs dat het dossier gesloten was en we niet voor verdere kosten op zouden moeten draven.
  • Beoordeeld door: PAUL - May 18, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • meer duidelijkheid over verzekeringen. wanneer heb je geen enkele (eigen) risico? blijft onduidelijk. mailvraag daarover niet beantwoord.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Beoordeeld door: WILLEM - September 22, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Zorg dat een auto afgetank staat en controleer of die ook afgetankt terug gebracht wordt. Prettig als het duidelijker op internet is dat men een extra verzekering kan nemen (voor weinig geld) zodat je geen enkel risico meer heb. Ook al is het "eigen schuld".
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • De auto die wij hadden, (een ford fiësta) was erg goed. Een jonge auto en goed in onderhoud.
  • Beoordeeld door: ARJAN - August 16, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Probleemloos verlopen, prima!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Klantvriendelijk, gemakkelijk, goede communicatie.
  • Beoordeeld door: JUDITH - August 6, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Beoordeeld door: R - July 24, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Beoordeeld door: TON - July 23, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • bijzonder vriendelijk geholpen
Kies het land waar u woonachtig bent
close