Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN ATHENS

Athens, Griekenland: 88 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Athens:
customer review star rating
55
24
7
0
1

Pagina 1 van 5

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: JAN WILLEM - October 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles 100% prima ! Zoals al jaren.... Heel veel dank voor uw super service en prijzen. Wij raden U aan bij al onze bekenden, die ook happy zijn. JW Pool
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Aardige hulp van de Hertz medewerker (voor Thrifty) in Athene airport. Wat chaotisch om onze auto te vinden tussen honderden anderen vrij ver buiten.Zonder hulp van Hertz mensen daar.Het was s'avonds 18h00. Dus ook geen hulp bij het uitvinden hoe alles werkte in onze Opel Corsa.Ook slechte aanwijziging hoe verder uit de plek weg te komen! Kortom 1 groot ongemak.Nooit eerder meegemaakt by Hertz!!! De service bij teruggave van de auto in centrum Athene bij Hertz was heel goed met erg behulpzame staf.
  • Beoordeeld door: BERRIE - October 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles naar tevredenheid verlopen. Informatie voorziening prima. Flexibiliteit om wijzigingen aan te brengen aanwezig. Voorwaarden zoals deze omschreven staan niet altijd even duidelijk.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Ontevreden: het feit dat we een niet zuiver gemaakte en ongewassen auto ter beschikking kregen. Tevreden: snelheid van afhandelen bij ophalen en inleveren en vriendelijkheid.
  • Beoordeeld door: KAREL - September 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service. Goed en netjes telefonisch bereikbaar ! Prima verhuursite !! Canceling verloopt ook uitstekend als je toch een goedkopere auto vindt. En mocht Autoeurope zelf goedkoper worden bij uw boeking dan passen zij nadat u contact met ze opneemt keurig het verschil aan.Gewoon een fijne verhuursite!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Firefly is een onderdeel van Herz. Wij kozen voor pick up op de airport. De Firefly bali zie je niet op Athene airport. In tegenstelling met wat op de voucher staat, dat je een nummer zou moeten bellen, meld je je gewoon bij de Herz bali. Het is maar dat u dit weet. Wij hadden een prima auto. Inleveren gaat ook bij de borden van Herz. In ons geval op Athene Airport.
  • Beoordeeld door: PETER - August 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Heldere voorwaarden, goed bereikbaar, ook in het weekend.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • Prima service, goede auto, vriendelijk personeel
  • Beoordeeld door: THEODOOR - July 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service. Heel vriendelijk. Efficient te boeken. Voor Athene airport: Duidelijker instructies waar je opgepikt wordt en adres waar terug te brengen. Controleren of het adres in de TomTom staat. Verder zeer tevreden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • Prima service. Heel vriendelijk. Voor Athene airport: Duidelijker instructies waar je opgepikt wordt en adres waar terug te brengen. Controleren of het adres in de TomTom staat. Verder zeer tevreden.
  • Beoordeeld door: PETER - July 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • de communicatie met jullie organisatie verliep tevoren heel erg goed. Jullie gaven goede uitleg en informatie omtrent mijn vragen, dat was heel fijn !
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • De chauffeur die ons zou oppikken op de luchthaven was ruim 25 minuten later aanwezig terwijl andere aanbieders wel al klaar stonden voor onze vlucht. Dat maakte ons onzeker of wij het wel goed hadden begrepen allemaal.. De Hyundai i30 had voor de bijzitter GEEN zonneklep, heel vervelend voor de bijzitter.. Ook was er geen hoedenplank aanwezig - vooral vervelend omdat wij vaker onze bagage achterin hadden staan. Die was dus zichtbaar. Het grootste euvel was echter de verlichting, deze stond te laag ingesteld, dat maakte rijden in donker zelfs gevaarlijk. Het punt van de verlichting heb ik ter plekke doorgegeven. De auto reed wel heel erg fijn en soepel !!
  • Beoordeeld door: PAULUS - June 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto Europe komt de afspraken na
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Green Motion is een professionele verhuurder met een vriendelijke n hoog service niveau
  • Beoordeeld door: NICOLAAS - June 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Na veel recensies gelezen te hebben over meerdere verhuurders, uiteindelijk hier een auto gehuurd. Voor de zekerheid nog telefonisch contact gehad omdat ik nog wat vragen had. Werd netjes beantwoord.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Na veel recensies gelezen te hebben over meerdere verhuurders, uiteindelijk hier een auto gehuurd. Geen problemen ondervonden. Vriendelijk personeel bij balie vliegveld. En bij het ophalen en inleveren van de auto ook erg vriendelijk. De beschadigingen die er al waren werden op papier aangeduid en bij terugkomst gecontroleerd. Goede ervaring.
  • Beoordeeld door: JET - March 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer tevreden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Goede service, fijne auto!
  • Beoordeeld door: JOOP - October 21, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles is prima verlopen , geen enkel probleem gehad.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Zeer tevreden, we vroegen een Opel Corsa en we kregen een Ford Fiësta met maar 19.000 km op de klok. Een prima auto.
  • Beoordeeld door: GERRIT - October 12, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Alles goed.
  • Beoordeeld door: RUDOLF - October 12, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Al jaren huur ik met grote tevredenheid via AutoEurope twee keer per jaar een auto in Griekenland en de ervaringen zijn steeds positief geweest.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Vooral de laatste jaren evert Enterprise uitstekende auto's, vrijwel nieuw en zonder gebreken.
  • Beoordeeld door: JOSEPHUS - July 24, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Blijft onduidelijk hoe het nu precies zit met eigen risico en verzekeren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Blijft onduidelijk hoe het nu precies zit met eigen risico en verzekeren.
  • Beoordeeld door: GJ - November 7, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijkheid mbt extra verzekering Internet versus balie! Steeds de verwarring Steeds meer geld kwijt
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Beoordeeld door: GERRIT - October 14, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Mijn standaard autoverhuurder in Europa, buiten Nederland. In Nederland (Zwolle) nog nooit enig aanbod aanwezig gezien. Suggestie: Verzin iets beters voor "Restitutie van het Blijvend eigen risico". Ik moet de zin altijd drie keer lezen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Laat ook kleine krassen aantekenen. In de regel is men niet zo kritisch bij afgifte en inleveren. Men wordt echter kritischer. Vroeger was het: "Zet daar de auto maar neer". Maar nu wordt er gecontroleerd. De crisis heeft dat veranderd, en dan is extra controle vooraf beter. Overigens nog nooit problemen gehad. Alle of bijna alle Griekse verhuurbedrijven werken NIET met Full out/Full in. Enterprise ook niet. Meestal 2/8-2/8 o.i.d.
  • Beoordeeld door: ARTHUR - October 3, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Zoals gebruikelijk weer perfect geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Uitstekende bijna nieuwe auto, Corsa Diesel, met 9800 km op de teller.
  • Beoordeeld door: HANS - September 18, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • In meer duidelijke bewoordingen aangeven wat al risk dekking inhoud. Er zijn soms 3 dekkingen mogelijk. Wanneer en welk bedrag krijgt men terug bij schade.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Er waren dit haar voor het eerst problemen omtrent onze creditcard. Deze staat op naam van mijn vrouw en ik huur de auto. Na enige uitleg dat wij 1 bankrekening hadden en dit al enkele jaren zo deden werd het op deze wijze geaccepteerd. (men stlnd wel in hun recht volgens de regels)
  • Beoordeeld door: ASTRID - August 8, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede beoordeling AutoEurope vanwege eerdere ervaringen, we huren al jaren via AutoEurope.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • De huur prijs was 1400 euro en met extra's zelfs 1750 euro. We kregen een auto van 6,5 jaar oud met 98000 km op de teller. Het 'check engine' lampje brandde, het controle lampje van de remmen ging in de bergen de hele tijd aan, de buitenspiegel (bestuurderskant) was kapot (en dus niet te stellen) en bij afhalen was de tank maar half vol, Enterprise is slecht bereikbaar en na 18.00 uur is Enterprise telefonisch helemaal niet bereikbaar en ze hebben ons extra verzekering laten betalen. Voor de huurprijs hadden we een auto van beter kwaliteit kunnen kopen! Kortom: veel te duur en gevoel flink genaaid te zijn.
  • Beoordeeld door: PAUL - July 30, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima, hulpvaardig
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Autostoeltje voor kind was niet goed, oud, vies en kon niet goed vast gemaakt worden. Kleine service om dit te doen. We hadden geboekt met een extra verzekering voor eigen risico. Bij het afhalen (door mijn man) werd gezegd dat dit niet zo gereserveerd was en dat hij het ter plekke (nogmaals) moest betalen. We hadden een ford fiesta geboekt en kregen een nissan micra, wat in ruimte nogal verschil maakt. Een kleine kaart van de stad /omgeving zou ook fijne service zijn. De factuur van de borg ed. Is alleen in het grieks, en daarom niet te lezen.
  • Beoordeeld door: ARIE - July 10, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke site, gunstige prijzen, correcte afhandeling. Ik heb al een aantal keren via Auto Europe geboekt en steeds naar tevredenheid.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Vriendelijke mensen, zowel aan de balie in de aankomsthal van de luchthaven als bij het uitgiftepunt van de auto's. Prima auto (in dit geval troffen we het zelfs met een volledig nieuwe auto), correcte en vlotte afhandeling zowel bij ophalen als terug brengen.
Kies het land waar u woonachtig bent
close