Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN ATHENS

Athens, Griekenland: 79 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Athens:
customer review star rating
48
22
7
0
1

Pagina 1 van 4

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: JOOP - October 21, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles is prima verlopen , geen enkel probleem gehad.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Zeer tevreden, we vroegen een Opel Corsa en we kregen een Ford FiŽsta met maar 19.000 km op de klok. Een prima auto.
  • Beoordeeld door: GERRIT - October 12, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Alles goed.
  • Beoordeeld door: RUDOLF - October 12, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Al jaren huur ik met grote tevredenheid via AutoEurope twee keer per jaar een auto in Griekenland en de ervaringen zijn steeds positief geweest.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Vooral de laatste jaren evert Enterprise uitstekende auto's, vrijwel nieuw en zonder gebreken.
  • Beoordeeld door: JOSEPHUS - July 24, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Blijft onduidelijk hoe het nu precies zit met eigen risico en verzekeren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Blijft onduidelijk hoe het nu precies zit met eigen risico en verzekeren.
  • Beoordeeld door: GJ - November 7, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijkheid mbt extra verzekering Internet versus balie! Steeds de verwarring Steeds meer geld kwijt
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Beoordeeld door: GERRIT - October 14, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Mijn standaard autoverhuurder in Europa, buiten Nederland. In Nederland (Zwolle) nog nooit enig aanbod aanwezig gezien. Suggestie: Verzin iets beters voor "Restitutie van het Blijvend eigen risico". Ik moet de zin altijd drie keer lezen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Laat ook kleine krassen aantekenen. In de regel is men niet zo kritisch bij afgifte en inleveren. Men wordt echter kritischer. Vroeger was het: "Zet daar de auto maar neer". Maar nu wordt er gecontroleerd. De crisis heeft dat veranderd, en dan is extra controle vooraf beter. Overigens nog nooit problemen gehad. Alle of bijna alle Griekse verhuurbedrijven werken NIET met Full out/Full in. Enterprise ook niet. Meestal 2/8-2/8 o.i.d.
  • Beoordeeld door: ARTHUR - October 3, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Zoals gebruikelijk weer perfect geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Uitstekende bijna nieuwe auto, Corsa Diesel, met 9800 km op de teller.
  • Beoordeeld door: HANS - September 18, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • In meer duidelijke bewoordingen aangeven wat al risk dekking inhoud. Er zijn soms 3 dekkingen mogelijk. Wanneer en welk bedrag krijgt men terug bij schade.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Er waren dit haar voor het eerst problemen omtrent onze creditcard. Deze staat op naam van mijn vrouw en ik huur de auto. Na enige uitleg dat wij 1 bankrekening hadden en dit al enkele jaren zo deden werd het op deze wijze geaccepteerd. (men stlnd wel in hun recht volgens de regels)
  • Beoordeeld door: ASTRID - August 8, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede beoordeling AutoEurope vanwege eerdere ervaringen, we huren al jaren via AutoEurope.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • De huur prijs was 1400 euro en met extra's zelfs 1750 euro. We kregen een auto van 6,5 jaar oud met 98000 km op de teller. Het 'check engine' lampje brandde, het controle lampje van de remmen ging in de bergen de hele tijd aan, de buitenspiegel (bestuurderskant) was kapot (en dus niet te stellen) en bij afhalen was de tank maar half vol, Enterprise is slecht bereikbaar en na 18.00 uur is Enterprise telefonisch helemaal niet bereikbaar en ze hebben ons extra verzekering laten betalen. Voor de huurprijs hadden we een auto van beter kwaliteit kunnen kopen! Kortom: veel te duur en gevoel flink genaaid te zijn.
  • Beoordeeld door: PAUL - July 30, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima, hulpvaardig
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Autostoeltje voor kind was niet goed, oud, vies en kon niet goed vast gemaakt worden. Kleine service om dit te doen. We hadden geboekt met een extra verzekering voor eigen risico. Bij het afhalen (door mijn man) werd gezegd dat dit niet zo gereserveerd was en dat hij het ter plekke (nogmaals) moest betalen. We hadden een ford fiesta geboekt en kregen een nissan micra, wat in ruimte nogal verschil maakt. Een kleine kaart van de stad /omgeving zou ook fijne service zijn. De factuur van de borg ed. Is alleen in het grieks, en daarom niet te lezen.
  • Beoordeeld door: ARIE - July 10, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke site, gunstige prijzen, correcte afhandeling. Ik heb al een aantal keren via Auto Europe geboekt en steeds naar tevredenheid.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Vriendelijke mensen, zowel aan de balie in de aankomsthal van de luchthaven als bij het uitgiftepunt van de auto's. Prima auto (in dit geval troffen we het zelfs met een volledig nieuwe auto), correcte en vlotte afhandeling zowel bij ophalen als terug brengen.
  • Beoordeeld door: RENE - June 15, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Is er een loyaliteitsprogramma voor mensen die 3x per jaar boeken ? Om te sparen voor korting ?
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Bij het ophalen bleek de auto veel schade te hebben die niet op het formulier stond. Daar hebben we gelukkig veel foto's van gemaakt. Ondanks de foto's probeerde men bij het inleveren de schade op ons te verhalen. Echt schandaling. Bij Avis nog nooit meegemaakt. Wel een nette nieuwe auto.
  • Beoordeeld door: FRANCISCUS - June 9, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • snelle en gemakkelijke online reserveringen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Goede en vriendelijke service aan de balie bij inchecken en inleveren.
  • Beoordeeld door: TON - June 8, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • prima service, Begrijp alleen niet dat wanneer je ruim (>>3mnd) van te voren boekt er een hogere prijs wordt aangeboden dan een paar weken.Door regelmatig de site te checken heb ik tot 2 x het verschil direct terug gestort gekregen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • auto stond klaar en binnen 5 min en route...bij inleveren idem...uitstekend !
  • Beoordeeld door: WILHELMUS - May 29, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Jammer dat U werkt met een waardeloze verhuurder! Jammer dat U geen totaal all-in prijs aanbiedt, zodat men niet door allerlei extrakosten wordt gestuurd, op een nare manier dwingend en ongeduldig handelend.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Bestelde Autotype was niet beschikbaar, wel een vuil en ongewassen en naar rook stinkend exemplaar. Daarvoor zou ik nog minstens een uur moeten wachten ( het inchecken bij de balie van Enterprise had me al bijna een uur gekost!). Na veel stennis kreeg ik uiteindelijk een ander type ( Łpgrade). Daar heb ik verder prima mee gereden. Het simpele feit dat men gewoon zei dat ze geen auto voor mij hadden dus dat ik maar een vuile moest accepteren, of nog eens uren wachten, komt bij mij niet professioneel over en dit was dus de laatste keer!
  • Beoordeeld door: SJOERD - May 26, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Optie aanbieden om eigen risico middels een verzekering te verlagen dan wel se tarieven daarvoor duidelijk te vermelden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Tarieven van de bijkomende kosten zowel verzekeringen duidelijk vermelden
  • Beoordeeld door: SOFIA - April 24, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben zeer tevreden over uw service en de snelle behandeling van mijn aanvraag. Ik ben eigenlijk best wel dik tevreden over de bereikbaarheid en de dienstverlening van uw instantie.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Enterprise is een service-verlenend bedrijf met goed gekwalificeerd, ervarend en vriendelijk personeel. Hun auto's zijn bijna nieuw, van de nieuwste technologie, nooit problemen gehad. Ze zijn makkelijk te bereiken 24 uren per dag, 7 dagen per week. Ik ben al jaren cliŽnt van u en van Enterprise. Ik ga beide bedrijven aanbevelen.
  • Beoordeeld door: ERIC A. - April 13, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Meer helderheid in wat nu wel of niet verzekerd is. Niet op het laatste moment nog met extra voorwaarden aankomen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Meer helderheid in wat nu wel of niet verzekerd is. Niet op het laatste moment nog met extra voorwaarden aankomen
  • Beoordeeld door: STEFAN - March 2, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • alles perfekt geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • wachttijd bij het loket was 45-60 min. Een tweede medewerker zou helpen. Verder perfekte service, auto en vriendelijke medewerkers.
  • Beoordeeld door: HENDRIKUS - November 1, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij huren ong. 2 a 3 keer per jaar bij jullie, al 8 jaar! Vrienden, familie en kennissen geven wij altijd uw website door!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Een keer via u bij Hertz gehuurd, de bestelde auto niet meegekregen omdat we 2 koffers hadden en die volgens hem niet mee konden. Bij moeten betalen voor een grotere auto. Dat was niet fijn. en de koffers konden gewoon op de achterbank want we zijn maar met zn 2en. DUS ZEGGEN DAN OOK TEGEN VRIENDEN VIA ENTERPRISE TE HUREN!!!!
Kies het land waar u woonachtig bent
close