Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN GRIEKENLAND
Bronnen > Klantenbeoordelingen > Griekenland

Griekenland: 281 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Griekenland:
customer review star rating
156
90
20
9
4

Pagina 1 van 15

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: DIMITRI - January 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • goede service..aardige mensen
  • Beoordeeld door: WILLEM - November 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • blijft onduidelijk het het zit bet verzekering en of borg
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Onduidelijk dat het onderdeel is van Hertz en dat je bij het kantoor van Hertz moet zijn. Ben nu eerst naar de parkeerplaats gebracht en moest toen weer terug naar het vliegveld om contract te halen. Auto zat vol met deuken, bekleding was kapot en auto gaf versleten gevoel bij rijden. Bij optrekken schokken en veel ophangingsrammels. Km stand 50.000.
  • Beoordeeld door: JOHANNES C, - October 27, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Kreeg auto met hoog km mee, 90.000. Zat dus ook redelijk vol met krasjes e.d. Auto functioneerde overigens prima. Was nog wel wat discussie ter plaatse over tankbeleid. Wilden mij auto meegeven met lege tank, was gehuurd onder vol-vol condities. Verhuurder is toen op ons verzoek auto alsnog vol gaan tanken, daardoor wel wat onnodige vertraging natuurlijk.
  • Beoordeeld door: JOHANNES L. - October 24, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Makkelijk boeken en duidelijk over verzekeringen en brandstofbeleid.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Trage afhandeling bij ophalen auto. Oudere auto (2009) met veel deukjes krassen. Het is niet te doen dit allemaal te registreren. Maar je moet er wel voor tekenen. Centrale vergrendeling en radio werken niet.
  • Beoordeeld door: JOOP - October 21, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles is prima verlopen , geen enkel probleem gehad.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Zeer tevreden, we vroegen een Opel Corsa en we kregen een Ford Fiësta met maar 19.000 km op de klok. Een prima auto.
  • Beoordeeld door: HASAN - October 17, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Eerlijke voorlichting en een scherpe prijs.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Bij het ophalen, was de niet vriendelijk in haar klantbenadering en ze was ons vergeten, waardoor we een half uur moesten wachten. Ze heeft ons wel een upgrade gegeven als compensatie. Bij het terugbrengen bleek er een deuk in de bumper te zitten, wel waarschijnlijk door een vallende brommer is veroorzaakt. Dader is onbekend. Schadeafhandeling is netjes verlopen.
  • Beoordeeld door: BEN - October 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Snel en makkelijk online te boeken, ook ter plaatse op mijn vakantieadres. Prijs zeker vele malen goedkoper.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Voor de prijs van een klasse A, heb ik een klasse C voertuig gekregen. Toen ik een dag later terug ging omdat mijn linker koplamp defect was, kreeg ik gelijk een ander voertuig mee, ook een klasse C.
  • Beoordeeld door: GERRIT - October 12, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Alles goed.
  • Beoordeeld door: RUDOLF - October 12, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Al jaren huur ik met grote tevredenheid via AutoEurope twee keer per jaar een auto in Griekenland en de ervaringen zijn steeds positief geweest.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Vooral de laatste jaren evert Enterprise uitstekende auto's, vrijwel nieuw en zonder gebreken.
  • Beoordeeld door: MARIA - October 6, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Telefoonnummer 24/7 van Auto Europe was op zondagavond niet bereikbaar. Ik vond de vermelding van wel/geen afkoop eigen risico op de bevestiging niet duidelijk weergegeven (leidde tot enige onduidelijkheid bij ophalen auto).
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Vriendelijke medewerkers, bieden goed alternatief als gereserveerde auto er (nog) niet is.
  • Beoordeeld door: RBC - October 5, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Easy booking process!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Got a slightly bigger car than ordered which was a nice surprise!
  • Beoordeeld door: NELLY - October 1, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Fijne service en flexibiliteit qua bijstelling reservering na wijzigen vluchttijden!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Jammer dat we een toeslag moesten betalen omdat we later aankwamen dan aanvankelijk aangegeven en na 22.00 uur betaal je dan ene toeslag. Verder zou even meelopen naar de auto fijn zijn want er was een beschadiging die ik wilde laten zien en moest toen terug naar de balie. Verder was ik behoorlijk tevreden.
  • Beoordeeld door: ARIE - September 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Betere communicatie over telnr. om Auto Europe te bereiken uit het buitenland. Voucher geeft op pag. 3 een ander nummer dan het nummer in de email die je voor vertrek ontvangt.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Vriendelijke en snelle ontvangst bij ophalen en terug brengen van auto. Wij hadden geboekt een Suzuki Celerio of gelijkwaardig, maar kregen een Suzuki Alto. Dat is een kleinere auto, dus niet gelijkwaardig.
  • Beoordeeld door: C H - September 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles was goed geregeld en op tijd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Goed geregeld.
  • Beoordeeld door: SJOERD - September 27, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke uitleg over kosten op de site. Kon het vluchtnummer niet op de site zetten met boeken. Pakte niet. Later telefonisch doorgegeven. Wel wat onduidelijk of we de auto na kantooruren op konden halen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Nette auto's. Wel ander merk en model dan uitgezocht maar in zelfde klasse. Auto was iets kleiner dit viel beetje tegen. Verder netjes geholpen aan balie. Duidelijke rekening. Wel iets meerkosten voor ophalen buiten kantooruren maar zeer schappelijke prijs. Prima service.
  • Beoordeeld door: ROELOF - September 26, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • prima prijs/prestatie verhouding
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Geen kantoor op luchthaven Thessaloniki en er stond ook niemand te wachten. Mogelijk doordat we 45 min. vertraging hadden. Afhandeling bij uitgifte duurde redelijk lang. De kwaliteit van de huurauto was goed.
  • Beoordeeld door: BWINO - September 26, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • When you have problems there is no one who can speak your language or proper English. Altough he tried his best he couldn't help us at that moment. I would have like to speak with either someone Dutch or who would speak some understandable English if I call a number which says: Number for the Netherlands
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Trough Auto Europe we booked a car for the period from the 12th if september until the 23th. We choose for Greenmotion this time.BIG MISTAKE.The woman in the office would not give us our car because my husband and I have a credit card together in our joined account which I showed her also showed her the payment, showed her both our drivers license offered her to leave money there as a deposit . But she wouldnt give us the car. Auto Europe tried to help. Spoke to her and offered an solution. To change the name of the driver, send her a new email to confirm. But she wouldnt help. We lost the money and we didn't receive the car. She was unwilling and unhelpfull. Never again Green motion. !!
  • Beoordeeld door: ALLARD - September 26, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij boeken al meerdere jaren en ook vaker per jaar huurauto's via jullie. Tot heden altijd tot volle tevredenheid, echter ten aanzien van deze laatste autohuur hebben wij wat jullie service betreft niet de gebruikelijke klantgerichtheid mogen ervaren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Beoordeeld door: PAOLO - September 20, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • ZIE OOK AD GREEN MOTION HIERONDER. IK HAD MIJN EIGEN RISICO BIJ AUTO EUROPE AFGEKOCHT MAAR DE VERHUURDER NAM DIT NIET OVER. DUS BIJ SCHADE MOEST IK DAT DAN GEWOON BETALEN EN BIJ AUTO EUROPE VERDER MAAR ZIEN TE REGELEN. IK VIND DAT DIT NIET ZO HOORT TE GAAN.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • EIGEN RISICO WAS VOOR HEN NIET AFBETAALD. DAARVOOR MOEST IK BORG STELLEN PER CREDITCARD BLOKKADE VAN 766 EURO. DEZE BLOKKADE DUURDE 4 WEKEN! ONSYMPATHIEKE DISCUSSIE. IK MOEST HET VERDER MAAR MET AUTO EUROPE REGELEN. TEGEN MIJN ZIN CREDITCARD RESERVERING TOEGESTAAN MAAR DIT DOE IK DUS NOOIT MEER. IK HAD AUTO EUROPE TENSLOTTE AL BETAALD. AUTO WAS VERDER OK. AFHAAL LOCATIE NIET OP/BIJ VLIEGVELD. VOLGENDE KEER GEWOON WEER BIJ BUDGET OF NATIONAL.
  • Beoordeeld door: AUGUST - September 19, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Voorkom dubbele administratie eerst op site en later op de lokatie bij de verhuurder
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Auto was zeer matig, remmen piepten en er rammelde heel wat
Kies het land waar u woonachtig bent
close