Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ÚÚn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN GRIEKENLAND
Bronnen > Klantenbeoordelingen > Griekenland

Griekenland: 321 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Griekenland:
customer review star rating
185
100
20
10
4

Pagina 1 van 17

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: JAN WILLEM - November 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede organisatie, uitstekende duidelijke site. Auto Europe doet niet opdringerig over verzekeringen, die ik via mijn creditcard heb afgesloten.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SURPRICE
  • Surprice was in geen velden of wegen te bekennen op de luchthaven. Het maakte ons niet zo uit, keken goed rond en wachtten af. Na een uur zijn we gaan bellen met Surprice, ze waren niet op komen dagen omdat wij geen telefoonnummer in zouden hebben gevuld. Wel of niet, uiteindelijk, na 20 minuten stond er een medewerkster, die zich bij voorbaat al begon te verdedigen en alle schuld bij mij legde. De auto werd correct afgeleverd, alleen bleek later de brandstofafspraak niet nageleeft, bovendien werd er totaal geen uitleg gegeven over de binnenkant van de auto (dan was ik direct op het brandstoftekort gekomen, waar ik daarna niet wederom Surprice voor de 2e keer had hoeven bellen) De auto was verder goed, prettige vakantie gehad.
  • Beoordeeld door: ADRIANA CORNELIA - October 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goede service; nette auto en geen probleem met inleveren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • alle personeel zeer vriendelijk. duidelijke uitleg bij ophalen van de auto.
  • Beoordeeld door: JAN - October 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima Auto , snelle afhandeling
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Prima auto van Hertz. Jammer dat je toch nog op een busje moet wachten, maar dat ging best snel gelukkig. Snelle afhandeling.
  • Beoordeeld door: WIL - October 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • wel vreemd als je bij Auto Europe boekt je huurt via Surprice, de recensies van Surprice zijn niet zo goed als die van Auto Europe.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SURPRICE
  • De afwikkeling bij ophalen ging erg snel wat fijn is, maar bij het inleveren ging het te snel 2 minuten en daardoor zijn wij vergeten een bevestiging van Surprice te vragen voor het goed inleveren van de auto. Daardoor stonden wij 5 minuten later op het vliegveld zonder bewijs van goed gedrag en weg was Surprice toen wij tot inzicht kwamen. Hopelijk krijgen wij niet achteraf nog een rekening van schade of benzine terwijl deze zijn gecontroleerd en goed bevonden.
  • Beoordeeld door: JAN WILLEM - October 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles 100% prima ! Zoals al jaren.... Heel veel dank voor uw super service en prijzen. Wij raden U aan bij al onze bekenden, die ook happy zijn. JW Pool
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Aardige hulp van de Hertz medewerker (voor Thrifty) in Athene airport. Wat chaotisch om onze auto te vinden tussen honderden anderen vrij ver buiten.Zonder hulp van Hertz mensen daar.Het was s'avonds 18h00. Dus ook geen hulp bij het uitvinden hoe alles werkte in onze Opel Corsa.Ook slechte aanwijziging hoe verder uit de plek weg te komen! Kortom 1 groot ongemak.Nooit eerder meegemaakt by Hertz!!! De service bij teruggave van de auto in centrum Athene bij Hertz was heel goed met erg behulpzame staf.
  • Beoordeeld door: BEN - October 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Snel, makkelijk en zonder problemen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Kon het niet goed vinden, daarop hebben ze me opgehaald. Verder is de verhuur zonder problemen verlopen. Alleen de actie "gratis up-grade", werd anders ge´nterpreteerd. Had een auto in klasse B gehuurd en verwachtte een auto in klasse C, maar kreeg een auto van klasse B met airco.
  • Beoordeeld door: ANTON - October 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • We hadden twee keer een probleem met een verhuurbedrijf. Het is door AutoEurope goed opgelost echter verhuurbedrijven worden er niet op aangesproken. Dus het probleem blijft voor toekomstige huurders bestaan.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • We hadden een auto bij Enterprise geboekt maar kregen een auto van Drive, een prima auto, daar geen klachten over, echter we kregen een tank die voor 5/8 gevuld was terwijl we voor full to full getekend hadden. Natuurlijk hebben we op een volle tank aangedrongen maar de medewerker zei dat dit nu eenmaal hun policy was en dat ze niets te maken hadden met de policy van AutoEurope. Om boetes te voorkomen tank je dus altijd meer. Auto Europe heeft dit wel voor ons opgelost.
  • Beoordeeld door: BERRIE - October 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles naar tevredenheid verlopen. Informatie voorziening prima. Flexibiliteit om wijzigingen aan te brengen aanwezig. Voorwaarden zoals deze omschreven staan niet altijd even duidelijk.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Ontevreden: het feit dat we een niet zuiver gemaakte en ongewassen auto ter beschikking kregen. Tevreden: snelheid van afhandelen bij ophalen en inleveren en vriendelijkheid.
  • Beoordeeld door: FRITS - October 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed geregeld echter te veel tekst waardoor niet alles duidelijk is met name afkoop eigen risico.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Prima service, zowel bij het ophalen als brengen vriendelijk en efficient geholpen en geen extra verzekeringen oid aangeboden gekregen.
  • Beoordeeld door: STEFAN - October 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geregeld. Stuk eigen risico is te vaag omschreven op website / contracten
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Beoordeeld door: KAREL - September 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service. Goed en netjes telefonisch bereikbaar ! Prima verhuursite !! Canceling verloopt ook uitstekend als je toch een goedkopere auto vindt. En mocht Autoeurope zelf goedkoper worden bij uw boeking dan passen zij nadat u contact met ze opneemt keurig het verschil aan.Gewoon een fijne verhuursite!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Firefly is een onderdeel van Herz. Wij kozen voor pick up op de airport. De Firefly bali zie je niet op Athene airport. In tegenstelling met wat op de voucher staat, dat je een nummer zou moeten bellen, meld je je gewoon bij de Herz bali. Het is maar dat u dit weet. Wij hadden een prima auto. Inleveren gaat ook bij de borden van Herz. In ons geval op Athene Airport.
  • Beoordeeld door: MARIA - September 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd goed oppassen met auto huren op de luchthaven die info klopt niet altijd
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Er wordt aangegeven op de luchthaven. Het is zeker op luchthaven gebied maar het is wel klein stukje lopen op grind langs de weg. Dat is niet zo fijn en veilig. Voor de rest was t prima, snelle afhandeling en vriendelijke mensen. Nieuwe autos .
  • Beoordeeld door: MARCO - September 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Booking was snel gedaan tegen een redelijke prijs.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • De auto was jong en zag er prima en netjes uit. Alleen zou ik graag willen dat het merk en type die wordt weergegeven ook daadwerkelijk de auto is die je mee krijgt. De borg van ?806,- die wordt gerekend vindt ik absurd hoog. Dit wordt Terug gestort na inlevering, alleen kan dat tot max 10 dagen duren voordat dit weer op mijn rekening staat en dat kost rente..........!??? Wij hebben bij een andere firma een boot gehuurd en die maakte een kopie van mijn creditcard met een machtiging die ik moest tekenen, bij inleveren werd deze machtiging vernietigd. Er werd dus niets afgeschreven dus ook geen gedoe....dit vindt ik een betere oplossing.
  • Beoordeeld door: CORNELIS - September 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Snelle en vriendelijke service. Autoeurope is ons zeer goed bevallen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Beoordeeld door: KEES - August 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Spijtig dat we in eerste instantie niet een overeenkomstige auto aangeboden kregen. Een erg slecht bedrijf (green motion) die een zeer oude auto klaar had staan en niet overeenkomstig het contact een auto zou aanleveren. Het telefonisch contact met Auto Europe verliep wel prettig, zij zochten naar een oplossing. Na deze confrontatie is onze start van de vakantie in Kreta verpest.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Mijn ervaring met Green Motion(GM) is teleur stellend, slechte info waar deze te vinden was. Verder moesten we lang wachten voordat we geholpen werden, de medewerker van GM had voor ons een auto klaar staan van circa 12 jaar oud vol met deuken en in slechte conditie, zou in Nederland niet door de keuring heen komen. Na veel overleg ook met Auto Europe kregen we een auto (4 jaar) die redelijk acceptabel was. Deze lange discussie heeft de aanvang van onze vakantie verpest. Erg spijtig. Achteraf maar goed dat we niet akkoord zijn gegaan met die sloopauto, gezien het bergachtig gebied.
  • Beoordeeld door: WIM - August 20, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goede website, doorverwijzing naar betreffende firma niet heel duidelijk
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • op de luchthaven is het bordje ALAMO veel te klein, de ENT was niet duidelijk en op de luchthaven stond daneindelijk het volledige woord ENTERPRISE .... Verwarrend ! Service was uitstekend
  • Beoordeeld door: PETER - August 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Heldere voorwaarden, goed bereikbaar, ook in het weekend.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • Prima service, goede auto, vriendelijk personeel
  • Beoordeeld door: CAROLIEN - August 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke uitleg bij een aantal vragen die ik heb gesteld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • Global probeerde nog extra dekking te verkopen. Doordat ik vooraf goed ge´nformeerd had, twijfelde ik niet of ik deze extra dekking wel/niet nodig had. Maar je moest sterk in je schoenen staan om deze dekking af te wijzen. We kregen wel een hele nieuwe auto mee, dus dat maakte alles goed.
  • Beoordeeld door: LEMONIS - July 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Vlotte afhandeling op Preveza luchthaven
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Hadden klein probleem technisch, maar was direct opgelost
  • Beoordeeld door: JOHANNA - July 28, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto huren via Auto Europe doe ik al jaren. Ik kijk niet eens meer om auto via andere wegen te huren. Waar ik wel altijd mee worstel is dat bij ophalen van auto elke verhuurder je toch probeert om nog verzekeringen aan te smeren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • vriendelijke mevrouw aan balie als ook de man die ons hielp met koffers in auto te plaatsen
Kies het land waar u woonachtig bent
close