Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN GRIEKENLAND
Bronnen > Klantenbeoordelingen > Griekenland

Griekenland: 337 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Griekenland:
customer review star rating
194
104
22
11
4

Pagina 1 van 17

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: LUCAS FRANS - May 16, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • We hadden een auto in de Economy klasse geboekt. De auto die klaar stond voldeed daar wel aan, maar de linkerkoplamp (groot licht + dimlicht) bleek defect. Omdat wij nog circa 90 km door het donker door de bergen moesten rijden was dat geen optie. Helaas had Green Motion ter plaatse ook geen reserve-lampen. De andere Economy auto die er stond wilden ze nog niet verhuren omdat die nog niet schoon was. Uiteindelijk kregen we een Fiat Panda. Dat is volgens mij een lagere klasse (Mini). Graag ontvangen wij het prijsverschil terug. Ik blijf Auto Europe aanbevelen als dit goed wordt afgehandeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Zie hierboven. Niet erg professioneel als het verhuurbedrijf op de vestiging bij het vliegveld niet eens reserve-lampen op voorraad heeft. We ontdekten de defecte koplamp pas toen alle papieren ingevuld waren en de auto al helemaal gecontroleerd was op krasjes, de stoel en de spiegels waren ingesteld, enz. Dat moest met de vervangende auto helemaal overnieuw en kostte daardoor 20 minuten extra.
  • Beoordeeld door: HERMAN - May 16, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geregeld zonder veel bureaucratie
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Prima geregeld zonder veel bureaucratie
  • Beoordeeld door: DOUWE - May 15, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Werden keurig op tijd opgehaald van het vliegveld. Auto stond klaar bij Green Motion. Schone auto. Vriendelijk personeel.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Zie bovenstaande opmerking.
  • Beoordeeld door: ALEXANDER - May 15, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service van de plaatselijke verhuurder. We kregen een ruimere auto met diesel. Het was alleen bij aankomst niet duidelijk vermeld dat we door een busje werden opgehaald, om vlakbij het vliegveld de auto op te halen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • Goede service van de plaatselijke verhuurder. We kregen een ruimere auto met diesel. Het was alleen bij aankomst niet duidelijk vermeld dat we door een busje werden opgehaald, om vlakbij het vliegveld de auto op te halen.
  • Beoordeeld door: JAN - May 13, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Tot nu toe zeer tevreden. We zijn alleen benieuwd hoe onze klacht over Green Motion wordt afgehandeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Wij kregen een auto in een lagere klasse dan geboekt. Ze bleven volhouden dat het een gelijkwaardige auto was. Onder protest meegenomen.
  • Beoordeeld door: RON - May 12, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Bij vertraging moesten we bellen, we hebben een half uur aan de lijn moeten wachten tot er iemand beschikbaar was om ons aan te hiren. Verder prima geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • We vermoeden dat we een klasse lagere auto hebben gekregen, de auto was erg basic maar voldeet
  • Beoordeeld door: HENDRIK - May 11, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Service en prijs zijn prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Alleen het vrijgeven van de blokkade op de creditcard ging pas na een herinnering mijnerzijds.
  • Beoordeeld door: JACOB - May 11, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Een nieuwer model zou aangenamer zijn. Voor de berekende prijs was dit echter een prima auto.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SURPRICE
  • Snel, efficiënt, vriendelijk
  • Beoordeeld door: JOHAN - April 28, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd fijn huren via Auto Europe . Voelt veilig .
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Fijne ontvangst ! Gedegen controle op schade voor gebruik van de auto .
  • Beoordeeld door: FRED - April 20, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Het was een veel bereden auto. Heeft gedaan wat er van verwacht mocht worden. Starten en wegrijden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SURPRICE
  • Hele vriendelijke mensen. Duidelijk uitleg. Bij inname auto, dezelfde vriendelijkheid.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - April 20, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Oude overgespoten auto, slechte schokbrekers en weinig trekkracht in de bergen. De verhuurder kent de auto, graag vooraf de schade aantekenen, dan kan de klant dst controleren. Weet je ook gelijk of de medewerker betrouwbaar is.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SURPRICE
  • Prima vlot geregeld
  • Beoordeeld door: HENRIETT - April 12, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd de beste prijs kwaliteit verhouding.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SURPRICE
  • Zeer vlotte en vriendelijke afhandeling. Goede en redelijk nieuwe auto?s .
  • Beoordeeld door: JURJEN - March 7, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijk verhaal over onderscheid verschillende verzekeringen en dekkingen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Snelle en prettige afhandeling, zowel bij ophalen als terugbrengen.
  • Beoordeeld door: PETER - March 3, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijker aangeven dat de auto niet op het vliegveld zelf wordt opgehaald/teruggebracht. Op zich was dit helemaal geen probleem, maar ik werd erdoor verrast.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE
  • Duidelijker aangeven dat de auto niet op het vliegveld zelf wordt opgehaald/teruggebracht. Op zich was dit helemaal geen probleem, maar ik werd erdoor verrast.
  • Beoordeeld door: THEODORUS - March 2, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • als altijd geen ennkele aanmerking. Kwam belofte van laagste prijs na, zelfs als al gereserveerd is.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Weer perfecte service
  • Beoordeeld door: SIMON - January 5, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • We zijn weer erg tevreden! Perfect!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Zeer tevreden. Perfect!
  • Beoordeeld door: JAN WILLEM - November 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede organisatie, uitstekende duidelijke site. Auto Europe doet niet opdringerig over verzekeringen, die ik via mijn creditcard heb afgesloten.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SURPRICE
  • Surprice was in geen velden of wegen te bekennen op de luchthaven. Het maakte ons niet zo uit, keken goed rond en wachtten af. Na een uur zijn we gaan bellen met Surprice, ze waren niet op komen dagen omdat wij geen telefoonnummer in zouden hebben gevuld. Wel of niet, uiteindelijk, na 20 minuten stond er een medewerkster, die zich bij voorbaat al begon te verdedigen en alle schuld bij mij legde. De auto werd correct afgeleverd, alleen bleek later de brandstofafspraak niet nageleeft, bovendien werd er totaal geen uitleg gegeven over de binnenkant van de auto (dan was ik direct op het brandstoftekort gekomen, waar ik daarna niet wederom Surprice voor de 2e keer had hoeven bellen) De auto was verder goed, prettige vakantie gehad.
  • Beoordeeld door: ADRIANA CORNELIA - October 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goede service; nette auto en geen probleem met inleveren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • alle personeel zeer vriendelijk. duidelijke uitleg bij ophalen van de auto.
  • Beoordeeld door: JAN - October 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima Auto , snelle afhandeling
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Prima auto van Hertz. Jammer dat je toch nog op een busje moet wachten, maar dat ging best snel gelukkig. Snelle afhandeling.
  • Beoordeeld door: WIL - October 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • wel vreemd als je bij Auto Europe boekt je huurt via Surprice, de recensies van Surprice zijn niet zo goed als die van Auto Europe.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SURPRICE
  • De afwikkeling bij ophalen ging erg snel wat fijn is, maar bij het inleveren ging het te snel 2 minuten en daardoor zijn wij vergeten een bevestiging van Surprice te vragen voor het goed inleveren van de auto. Daardoor stonden wij 5 minuten later op het vliegveld zonder bewijs van goed gedrag en weg was Surprice toen wij tot inzicht kwamen. Hopelijk krijgen wij niet achteraf nog een rekening van schade of benzine terwijl deze zijn gecontroleerd en goed bevonden.
Kies het land waar u woonachtig bent
close