Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN GRIEKENLAND
Bronnen > Klantenbeoordelingen > Griekenland

Griekenland: 303 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Griekenland:
customer review star rating
169
98
20
10
4

Pagina 1 van 16

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: KEES - August 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Spijtig dat we in eerste instantie niet een overeenkomstige auto aangeboden kregen. Een erg slecht bedrijf (green motion) die een zeer oude auto klaar had staan en niet overeenkomstig het contact een auto zou aanleveren. Het telefonisch contact met Auto Europe verliep wel prettig, zij zochten naar een oplossing. Na deze confrontatie is onze start van de vakantie in Kreta verpest.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Mijn ervaring met Green Motion(GM) is teleur stellend, slechte info waar deze te vinden was. Verder moesten we lang wachten voordat we geholpen werden, de medewerker van GM had voor ons een auto klaar staan van circa 12 jaar oud vol met deuken en in slechte conditie, zou in Nederland niet door de keuring heen komen. Na veel overleg ook met Auto Europe kregen we een auto (4 jaar) die redelijk acceptabel was. Deze lange discussie heeft de aanvang van onze vakantie verpest. Erg spijtig. Achteraf maar goed dat we niet akkoord zijn gegaan met die sloopauto, gezien het bergachtig gebied.
  • Beoordeeld door: WIM - August 20, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goede website, doorverwijzing naar betreffende firma niet heel duidelijk
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • op de luchthaven is het bordje ALAMO veel te klein, de ENT was niet duidelijk en op de luchthaven stond daneindelijk het volledige woord ENTERPRISE .... Verwarrend ! Service was uitstekend
  • Beoordeeld door: JOHANNA - July 28, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto huren via Auto Europe doe ik al jaren. Ik kijk niet eens meer om auto via andere wegen te huren. Waar ik wel altijd mee worstel is dat bij ophalen van auto elke verhuurder je toch probeert om nog verzekeringen aan te smeren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • vriendelijke mevrouw aan balie als ook de man die ons hielp met koffers in auto te plaatsen
  • Beoordeeld door: RON - July 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijk en eenvoudig
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • De airport pick-up was totaal onduidelijk, nergens iets of iemand te bekennen en het telefoonnummer op mijn boeking werd alleen in het Grieks beantwoord. Na 1,5 uur op kantoor Global beland waar ze uit alle macht een afkoop van een verzekering willen aansmeren van ? 70,00. Bij niet willen betalen kon dit ineens ook voor ? 50,00. NOOIT meer Global, das zeker voor mij
  • Beoordeeld door: JOHAN - July 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geen opmerking
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Prima goed
  • Beoordeeld door: PETER - July 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • de communicatie met jullie organisatie verliep tevoren heel erg goed. Jullie gaven goede uitleg en informatie omtrent mijn vragen, dat was heel fijn !
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • De chauffeur die ons zou oppikken op de luchthaven was ruim 25 minuten later aanwezig terwijl andere aanbieders wel al klaar stonden voor onze vlucht. Dat maakte ons onzeker of wij het wel goed hadden begrepen allemaal.. De Hyundai i30 had voor de bijzitter GEEN zonneklep, heel vervelend voor de bijzitter.. Ook was er geen hoedenplank aanwezig - vooral vervelend omdat wij vaker onze bagage achterin hadden staan. Die was dus zichtbaar. Het grootste euvel was echter de verlichting, deze stond te laag ingesteld, dat maakte rijden in donker zelfs gevaarlijk. Het punt van de verlichting heb ik ter plekke doorgegeven. De auto reed wel heel erg fijn en soepel !!
  • Beoordeeld door: COLIN - July 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen problemen gehad.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Geen problemen. Goede plaatselijke info en advies gegeven. Auto in goede staat en alles werkte.
  • Beoordeeld door: GERARDUS - June 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Tevreden
  • Beoordeeld door: ROBERT EDUARD - June 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles netjes geregeld. Verhuurder was alleen minder
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • In eerste instantie kregen we een Fiat Pand van het oude model; nogal afgeleefd en veel km. Deze wide echter niet starten, waarna we een redelijk nieuwe Volkswagen Up kregen, die erg goed beviel. Maar als je pech hebt, krijg je dus zo'n oude bak.....
  • Beoordeeld door: PAULUS - June 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto Europe komt de afspraken na
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Green Motion is een professionele verhuurder met een vriendelijke n hoog service niveau
  • Beoordeeld door: ED - June 20, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prijs en afhandeling voor de daadwerkelijke huur ok.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Niet aanwezig op afgesproken tijdstippen. Geen schriftelijk akkoord bij inleveren auto.
  • Beoordeeld door: JOANNES - June 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • overzichtelijke site
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Vriendelijk personeel, keurige auto.
  • Beoordeeld door: WILLEM ANNE - June 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Heel fijn dat je tot 48 uur van te voren kosteloos kan wijzigen annuleren. In mijn geval werd de autohuur goedkoper en ik kon dat zonder problemen wijzigen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Ik had de auto bij Alamo gehuurd. Bleek Enterprise te zijn. Een voor mij niet bekende maatschappij . Kantoor was ook niet in het luchthavengebouw maar een stuk(je) lopen met de koffers. Kantoor lag buiten luchthaventerrein en het was zoeken. Medewerker bleef heel erg zeuren over extra verzekeringen die we moesten afsluiten. Ik had een auto met vol/vol tankinhoud gehuurd en deze auto was op 4/10 gevuld wat lastig is met terugbrengen. Op zich prima (bijna nieuwe) goede auto
  • Beoordeeld door: MARIA - June 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Boek meestal bij Auto Europe dus weet waar ik op moet letten. Website en info is duidelijk. Fijn te kiezen tussen verschillende verhuurbedrijven en met of zonder afkoop eigen risico.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Op zich tevreden. Vriendelijk personeel. Medewerker moest echter overdreven benadrukken dat de afkoop eigen risico van Auto Europe alleen geldt als er een politierapport is en dat voor krassen die de auto tijdens mijn huurperiode oploopt, de politie geen rapport opmaakt maar Enterprise wel ? 200 bij mij in rekening moet brengen. Hoe zit dit eigenlijk?
  • Beoordeeld door: NICOLAAS - June 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Na veel recensies gelezen te hebben over meerdere verhuurders, uiteindelijk hier een auto gehuurd. Voor de zekerheid nog telefonisch contact gehad omdat ik nog wat vragen had. Werd netjes beantwoord.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Na veel recensies gelezen te hebben over meerdere verhuurders, uiteindelijk hier een auto gehuurd. Geen problemen ondervonden. Vriendelijk personeel bij balie vliegveld. En bij het ophalen en inleveren van de auto ook erg vriendelijk. De beschadigingen die er al waren werden op papier aangeduid en bij terugkomst gecontroleerd. Goede ervaring.
  • Beoordeeld door: MONIQUE - May 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Reservering bij auto europe ging goed maar afhandeling bij lokale verhuurder was slecht.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Ophalen vd auto op de Airport van Corfu ging erg moeizaam, lange rij, duurde lang. Ik was voucher vergeten uit te printen en kreeg met moeite de auto mee op basis van naam/res.nr en creditcard afschrijving. Vrienden van ons hadden voor dezelfde prijs bij Hertz gehuurd en dit verliep wel soepel. Ze waren niet berekend op de aankomst van de vlucht met veel klanten en we kregen ook nog auto mee met kwart gevulde tank en onder de krassen.
  • Beoordeeld door: STEF - May 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service, zoals altijd
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Werd opgewacht voor de shuttlebus. Vlot voorzien van de auto. Auto was gloednieuw. Ook bij het terugbrengen ging alles netjes en vlot. Prima service.
  • Beoordeeld door: PETER - May 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De nieuwsbrief, die ik regelmatig ontvang wijst me op de aanbiedingen van de verschillende partners. Bovendien ben ik blij met het inzicht in sterren ranking. De combinatie heeft me gebracht bij Enterprise en heeft me verheugd
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Enterprise leverde me een bijna nieuwe Toyota Auris. Omdat geen pre-check plaats vindt, moet je maar vertrouwen op de aangegeven schade op het verzekeringsblad, temeer als het al donker is. Enkele krasjes stonden vermeld en klopte precies. De tevredenheid heeft mij er toe aangezet om de auto na een gebruik van 4 weken weer in eenzelfde schone en verzorgde staat in te leveren. De inname gaat eveneens soepel en snel.
  • Beoordeeld door: NICO - April 28, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Zeer correct geholpen
  • Beoordeeld door: RUDY - April 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • de beste deals
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • goedkoop
Kies het land waar u woonachtig bent
close