Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN GRIEKENLAND
Bronnen > Klantenbeoordelingen > Griekenland

Griekenland: 293 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Griekenland:
customer review star rating
164
94
20
9
4

Pagina 1 van 15

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: ED - June 20, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prijs en afhandeling voor de daadwerkelijke huur ok.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Niet aanwezig op afgesproken tijdstippen. Geen schriftelijk akkoord bij inleveren auto.
  • Beoordeeld door: JOANNES - June 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • overzichtelijke site
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Vriendelijk personeel, keurige auto.
  • Beoordeeld door: WILLEM ANNE - June 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Heel fijn dat je tot 48 uur van te voren kosteloos kan wijzigen annuleren. In mijn geval werd de autohuur goedkoper en ik kon dat zonder problemen wijzigen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Ik had de auto bij Alamo gehuurd. Bleek Enterprise te zijn. Een voor mij niet bekende maatschappij . Kantoor was ook niet in het luchthavengebouw maar een stuk(je) lopen met de koffers. Kantoor lag buiten luchthaventerrein en het was zoeken. Medewerker bleef heel erg zeuren over extra verzekeringen die we moesten afsluiten. Ik had een auto met vol/vol tankinhoud gehuurd en deze auto was op 4/10 gevuld wat lastig is met terugbrengen. Op zich prima (bijna nieuwe) goede auto
  • Beoordeeld door: MARIA - June 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Boek meestal bij Auto Europe dus weet waar ik op moet letten. Website en info is duidelijk. Fijn te kiezen tussen verschillende verhuurbedrijven en met of zonder afkoop eigen risico.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Op zich tevreden. Vriendelijk personeel. Medewerker moest echter overdreven benadrukken dat de afkoop eigen risico van Auto Europe alleen geldt als er een politierapport is en dat voor krassen die de auto tijdens mijn huurperiode oploopt, de politie geen rapport opmaakt maar Enterprise wel ? 200 bij mij in rekening moet brengen. Hoe zit dit eigenlijk?
  • Beoordeeld door: NICOLAAS - June 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Na veel recensies gelezen te hebben over meerdere verhuurders, uiteindelijk hier een auto gehuurd. Voor de zekerheid nog telefonisch contact gehad omdat ik nog wat vragen had. Werd netjes beantwoord.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Na veel recensies gelezen te hebben over meerdere verhuurders, uiteindelijk hier een auto gehuurd. Geen problemen ondervonden. Vriendelijk personeel bij balie vliegveld. En bij het ophalen en inleveren van de auto ook erg vriendelijk. De beschadigingen die er al waren werden op papier aangeduid en bij terugkomst gecontroleerd. Goede ervaring.
  • Beoordeeld door: MONIQUE - May 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Reservering bij auto europe ging goed maar afhandeling bij lokale verhuurder was slecht.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Ophalen vd auto op de Airport van Corfu ging erg moeizaam, lange rij, duurde lang. Ik was voucher vergeten uit te printen en kreeg met moeite de auto mee op basis van naam/res.nr en creditcard afschrijving. Vrienden van ons hadden voor dezelfde prijs bij Hertz gehuurd en dit verliep wel soepel. Ze waren niet berekend op de aankomst van de vlucht met veel klanten en we kregen ook nog auto mee met kwart gevulde tank en onder de krassen.
  • Beoordeeld door: STEF - May 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service, zoals altijd
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Werd opgewacht voor de shuttlebus. Vlot voorzien van de auto. Auto was gloednieuw. Ook bij het terugbrengen ging alles netjes en vlot. Prima service.
  • Beoordeeld door: PETER - May 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De nieuwsbrief, die ik regelmatig ontvang wijst me op de aanbiedingen van de verschillende partners. Bovendien ben ik blij met het inzicht in sterren ranking. De combinatie heeft me gebracht bij Enterprise en heeft me verheugd
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Enterprise leverde me een bijna nieuwe Toyota Auris. Omdat geen pre-check plaats vindt, moet je maar vertrouwen op de aangegeven schade op het verzekeringsblad, temeer als het al donker is. Enkele krasjes stonden vermeld en klopte precies. De tevredenheid heeft mij er toe aangezet om de auto na een gebruik van 4 weken weer in eenzelfde schone en verzorgde staat in te leveren. De inname gaat eveneens soepel en snel.
  • Beoordeeld door: NICO - April 28, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Zeer correct geholpen
  • Beoordeeld door: RUDY - April 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • de beste deals
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • goedkoop
  • Beoordeeld door: CORNELIS - April 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goed geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • prima!!!!
  • Beoordeeld door: JET - March 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer tevreden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Goede service, fijne auto!
  • Beoordeeld door: DIMITRI - January 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • goede service..aardige mensen
  • Beoordeeld door: WILLEM - November 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • blijft onduidelijk het het zit bet verzekering en of borg
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Onduidelijk dat het onderdeel is van Hertz en dat je bij het kantoor van Hertz moet zijn. Ben nu eerst naar de parkeerplaats gebracht en moest toen weer terug naar het vliegveld om contract te halen. Auto zat vol met deuken, bekleding was kapot en auto gaf versleten gevoel bij rijden. Bij optrekken schokken en veel ophangingsrammels. Km stand 50.000.
  • Beoordeeld door: JOHANNES C, - October 27, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Kreeg auto met hoog km mee, 90.000. Zat dus ook redelijk vol met krasjes e.d. Auto functioneerde overigens prima. Was nog wel wat discussie ter plaatse over tankbeleid. Wilden mij auto meegeven met lege tank, was gehuurd onder vol-vol condities. Verhuurder is toen op ons verzoek auto alsnog vol gaan tanken, daardoor wel wat onnodige vertraging natuurlijk.
  • Beoordeeld door: JOHANNES L. - October 24, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Makkelijk boeken en duidelijk over verzekeringen en brandstofbeleid.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Trage afhandeling bij ophalen auto. Oudere auto (2009) met veel deukjes krassen. Het is niet te doen dit allemaal te registreren. Maar je moet er wel voor tekenen. Centrale vergrendeling en radio werken niet.
  • Beoordeeld door: JOOP - October 21, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles is prima verlopen , geen enkel probleem gehad.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Zeer tevreden, we vroegen een Opel Corsa en we kregen een Ford Fiësta met maar 19.000 km op de klok. Een prima auto.
  • Beoordeeld door: HASAN - October 17, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Eerlijke voorlichting en een scherpe prijs.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Bij het ophalen, was de niet vriendelijk in haar klantbenadering en ze was ons vergeten, waardoor we een half uur moesten wachten. Ze heeft ons wel een upgrade gegeven als compensatie. Bij het terugbrengen bleek er een deuk in de bumper te zitten, wel waarschijnlijk door een vallende brommer is veroorzaakt. Dader is onbekend. Schadeafhandeling is netjes verlopen.
  • Beoordeeld door: BEN - October 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Snel en makkelijk online te boeken, ook ter plaatse op mijn vakantieadres. Prijs zeker vele malen goedkoper.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Voor de prijs van een klasse A, heb ik een klasse C voertuig gekregen. Toen ik een dag later terug ging omdat mijn linker koplamp defect was, kreeg ik gelijk een ander voertuig mee, ook een klasse C.
  • Beoordeeld door: GERRIT - October 12, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Alles goed.
Kies het land waar u woonachtig bent
close