Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN TOULOUSE

Toulouse, Frankrijk: 13 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Toulouse:
customer review star rating
8
3
1
1
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 13

  • Beoordeeld door: GER - July 30, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • speciaal extra verzekering afgesloten omdat ik de auto om 04.30 uur moest inleveren. Lees ik later in de voorwaarden dat de verzekering alleen geldig is als de auto ingeleverd wordt in het bijzijn van de verhuurder. Prijsstelling Auto Europe: Volgens mij moet ik altijd de goedkoopste prijs hebben als ik ingelogd ben (via app). Dit is helaas niet het geval.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • je krijgt het gevoel dat je heel goed moet oppassen. extra verzekeringen, actie met speciale brandstofprijs voor leeg inleveren. moest brandstofrekening toevoegen. Auto vol met beschadigingen zodat je er altijd wel een over het hoofd ziet. Het dak zat vol met deukjes (niet gezien). Auto was niet schoon van binnen enz. Slechte ervaring.
  • Beoordeeld door: BERT - May 25, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Perfect verlopen, grotere auto gekregen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Was Auto europe
  • Beoordeeld door: LAURENCE A - May 22, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Overzichtelijk wat een auto bij wie kost.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Merkwaardig dat men op het kantoor waar men de auto ophaalt niet weet dat een extra verzekering al is afgesloten en dat men dat niet kan zien of doorkrijgt.
  • Beoordeeld door: JAAP - May 15, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Aan geven bij welke maatschapppij je je moet vervoegen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CITER
  • Alleen werd citer vertegenwoordigd door enterprise, hoe kan je dat nu weer weten?
  • Beoordeeld door: JACOB - March 25, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • geen
  • Beoordeeld door: CATHARINA E.M. - December 11, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • In de aankomsthal kon Enterprise mijn boeking niet vinden en ik moest alle valies maar af! De dame aan de derde balie bood me haar telefoon aan, waarmee ik naar gratisservicenummer kon bellen. Toen bleek dat Citer toch bij Enterprise stond en vond die mevrouw het! Buiten bij de auto was de service een 10, ook bij terugkeer. Daar vroegen zij ook om feedback en heb ik ook uitgelegd om het bord Citer groter te laten uitstralen in de aankomsthal. Mijn inziens is het te klein.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CITER
  • Zie vorige
  • Beoordeeld door: LINDA - April 18, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • reservering snel en eenvoudig
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • vriendelijk personeel, goed advies en snel alles geregeld! Iemand had in frankrijk onze auto flink beschadigd die geparkeerd stond bij het hotel, dankzij het goede advies om de uitgebreide verzekering te nemen heeft het ons niets gekost en konden we zonder problemen of papierwerk onze auto weer inleveren!
  • Beoordeeld door: DICK - December 27, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • buitengewone dienstverlening, met name ook tijdens het doen wijzigen van oorspronkelijke reservering
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CITER
  • ik ben in het bezit van een debit-card. Ter plaatse wordt borg van € 750 gevraagd, mijn debit-card blijkt deze dekking niet te kunnen geven, waardoor ik gedwongen wordt om bij collega-verhuurders uiteraard duurdere auto te huren: heel jammer. Met name na het vele werk van Auto Europe voor deze wijziging van oorspronkelijke reservering.
  • Beoordeeld door: C.A. - May 21, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • HET IS VOOR DE 2E KEER DAT IK VIA AUTO EUROPE EEN AUTO HUUR, EN HET IS VOOR DE 2E KEER DAT IK EEN VIEZE GEDEUKTE AUTO KREEG AANGEBODEN. NADAT IK DEZE GEWEIGERD HAD KWAM ER UITEINDELIJK EEN PRIMA AUTO.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CITER
  • NA BEKLAG OVER DE AANGEBODEN AUTO, IS DE ZAAK PRIMA AFGEHANDELD.
  • Beoordeeld door: JAAP - April 2, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Het aftanken is erg moeilijk, omdat er moeilijk te vinden tankstations zijn. Suggestie: geef een kaartje mee met daarop het dichtstbijzijnde tankstation.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • zie boven
  • Beoordeeld door: JOERI - December 11, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed aangeven waar het ophaal punt is voor verhuurders die met shuttlebussen werken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: KIK - October 8, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • vriendelijke en begripvolle behandeling. Zeer belangrijk omdat ik de franse taal niet beheers. Goed alternatief gekregen toen de gereserveerde auto niet aanwezig bleek te zijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • zie boven ingevuld. Alles heel correct zowel in nederland als frankrijk. Ik was niet op de hoogte van een borg van 1000 eur.
  • Beoordeeld door: JOHAN M. - July 24, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
Kies het land waar u woonachtig bent
close