Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN LYON

Lyon, Frankrijk: 10 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Lyon:
customer review star rating
7
2
1
0
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 10

  • Beoordeeld door: YVAN - September 2, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik zou graag willen kleine 4x4 auto (e.g. Fiat Panda, Suzuki Vitara) huren en/of motors. Mogelijk?
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CITER
  • Beoordeeld door: JOHAN - June 2, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede communicatie met Citer-Lyon, alles zoals afgesproken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CITER
  • Prima, vrijwel nieuwe auto in de afgesproken categorie. Goede service bij afhalen. Geen opmerkingen over het inleveren van de auto, aangezien op dat moment het kantoor gesloten was.
  • Beoordeeld door: PETRA - July 16, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • In de kleine lettertjes staat dat je de creditcard bij je moet hebben waarmee de boeking is gedaan. Dit mag best wat duidelijker vermeld worden want zonder dat krijg je de auto niet mee!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Op de luchthaven stond de naam van de verhuurder niet duidelijk aangeven, alleen de nieuwe naam werd genoemd maar dan moet je wel weten dat de naam gewijzigd is....
  • Beoordeeld door: CORNELIS - June 10, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijkheid over verzekeringen (ook ter plekke) en waarborgsom is wenselijk.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CITER
  • ik was bij afsluiten contract in de veronderstelling dat alles was meeverzekerd voor de huur. Bij afhalen auto in Lyon begon de dame over een noodzakelijke verzekering, die we maar hebben afgesloten voor € 32,68. Door gebrekkig engels en veel te vlot in het frans was niet duidelijk bij mij, maar ook andere huurders waar dit voor nodig was. Zekerheidshalve toch maar gedaan. Ook moest borg van € 1.000 afgegeven worden. Dit was vooraf niet bekend. Graag reactie.
  • Beoordeeld door: ARNOLD - February 26, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Op de luchthaven werd nergens naar Budget verwezen. Het bleek bij AVIS in het gebouw te zijn.
  • Beoordeeld door: EDWIN - February 21, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • National is per 1 februari overgenomen door Europcar, dat was niet aangegeven waardoor ik bij de (oude) locatie stond.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • National is per 1 februari overgenomen door Europcar, dat was niet aangegeven waardoor ik bij de (oude) locatie stond. Borden op,de luchthaven en shuttle bus ,opeten hierop nog worden aangepast. Verder prima auto meegekregen.
  • Beoordeeld door: JAN - January 4, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • snelle boekingscyclus
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • prima afhandeling
  • Beoordeeld door: ROBBERT JAN - August 18, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke informatie, zeer goede verhouding prijs/kwaliteit, prima afwikkeling
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Netjes, zakelijk geholpen
  • Beoordeeld door: JEROEN - August 9, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Beoordeeld door: CORNELIS - August 6, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles klopte en de auto was luxer dan we dachten.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Goede service
Kies het land waar u woonachtig bent
close