Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN GENEVA

Geneva, Frankrijk: 8 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Geneva:
customer review star rating
5
2
0
0
1

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 8

  • Beoordeeld door: PHILIPPE - September 19, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Excellent service via your website, year after year.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • I am satisfied. The gasoline gauge of the car was defective (indicating 3/4 for a full tank). I was not informed about this when I picked up the car whereas it seemed to be a permanent issue with the car. Otherwise, the service was very good.
  • Beoordeeld door: GERARDUS - November 28, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Voorziening sneeuwkettingen en winterbanden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Geen
  • Beoordeeld door: PETER - October 26, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Het beheer van boekingen werkt niet helemaal lekker. ik heb bv 2 boekingen gedaan en kan niet goed dit overzicht terugvinden als ik inlog met mijn gegevens
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Hele goed service. Werd meteen geholpen, kreeg een hele mooie auto mee en de volgende dag nog netjes nagebeld of alles naar tevredenheid is. ook inleveren was zo gepiept dus bij volgende boekingen zal ik eerst naar alamo ent kijken
  • Beoordeeld door: JOHANNES - October 25, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • efficiënte, effectieve procedures via de website
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • diverse malen geboekt. zeer vriendelijke en servicegerichte staff, goede prijzen
  • Beoordeeld door: KLAAS - May 10, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • is slechts een agentenrol geen invloed op daadwerkelijke autoverhuur en of personeel bij het afhaalpunt
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Niet genoeg voorraad om auto eerder mee te nemen. Sterker nog auto uur te laat meegekregen. Personeel niet capabel om probleem op te lossen. Desk regelmatig onbemand.
  • Beoordeeld door: RUTGER - March 27, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Makkelijk te boeken en scherpste prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CITER
  • Duidelijk de goedkoopste autoverhuurder: wachtrij bij ophalen, auto met diverse deuken en krassen. Maar helemaal teleurstellend is dat ze elke keer het Zwitserland vignet ervan af halen. Wees klantvriendelijk en laat het gewoon plakken voor de volgende klant. Volgende keer voor een paar euro meer toch naar de concurrent.
  • Beoordeeld door: ASTRID - March 15, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Citer was geen Citer maar Enterprise lastig om te ontdekken dat je naar iets op zoek bent dat er niet is.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CITER
  • Bij balie was helaas moeilijk om uitleg te krijgen hoe we het beste konden terugkomen op het Franse gedeelte, helaas heb ik daardoor mijn terugvlucht gemist en veel kosten moeten maken om toch thuis te komen. De afhandeling in de garage bij afhalen en terugbrengen was prima met dank aan Maxime!
  • Beoordeeld door: JOHANNES - May 4, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • snel en correct
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CITER
  • accuraat en zeer klantvriendelijk
Kies het land waar u woonachtig bent
close