Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ÚÚn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN BORDEAUX

Bordeaux, Frankrijk: 17 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Bordeaux:
customer review star rating
13
4
0
0
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 17

  • Beoordeeld door: EDWIN - October 26, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • prima,vlot,geen gezeur.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • snelle afhandeling. Krijgt wat je vraagt.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - August 9, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles was tot volle tevredenheid geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Alles prima.
  • Beoordeeld door: EWALD - December 2, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik vind afkoop eigen risico nog te duur. Ik doe dat nu via een derde partij. Het zou eenvoudiger zijn als jullie dat ook kunnen bieden voor een voldoende laag bedrag.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Niets op aan te merken. Zeer zorgvuldig
  • Beoordeeld door: DOMINIQUE - November 7, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • alamo was goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • mensen waren behulpzaam, even bellen is alles okÚ? vol/vol policy is okÚ, goede auto meegekregen, geen rommeligheid
  • Beoordeeld door: JOS - October 27, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima website! Duidelijk en zeer snel te boeken!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Ik boek al een paar jaar bij Citer/ Enterprise, eerst in Biarritz en tegenwoordig in Bordeaux! Goede service en makkelijk bij inname van de auto na afloop. Sinds juni j.l. heb ik de Vip status bereikt en krijg ik een gratis upgrade.
  • Beoordeeld door: HERMAN JAN - May 22, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CITER
  • Nette ontvangst, snelle afwikkeling bij ophalen en inleveren. Auto was prima in orde! Al met al naar volle tevredenheid behandeld.
  • Beoordeeld door: JOS - October 31, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geregeld!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CITER
  • We kregen een upgrade naar een nieuwe VW Polo. Zowel in Biarritz als Bordeaux hebben we prima ervaringen met Citer. Duidelijk onze voorkeur: Citer
  • Beoordeeld door: JOHAN - June 4, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben erg tevreden over U organisatie vlotte afwerking en aardig personeel. De volgende keer ga ik weer met U in zee .Dus tot de volgende keer H Gr J vd Staay.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CITER
  • Vriendelijk en vlot geholpen en dichtbij het vliegveld gebouw.
  • Beoordeeld door: MARIA - June 4, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Heel erg tevreden!!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Beoordeeld door: JOHANNES - November 19, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • goede en vriendelijke service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CITER
  • goede en vriendelijke service
  • Beoordeeld door: MICHIEL - July 24, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Niet van toepassing
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CITER
  • Het zou handig zijn als je van tevoren ge´nformeerd wordt dat er geen tankstation op de luchthaven is. Dit betekent dat als je de auto vol wil afleveren, je ergens op de snelweg al de auto moet vol gooien. Er is een tankstation in de buurt (3km vd luchthaven), maar die ligt niet op een gangbare rijroute.
  • Beoordeeld door: FRANS - May 24, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Een handige site, vooral omdat je, als dat noodzakelijk is, kosteloos kunt annuleren. Wij gebruiken hem altijd en eigenlijk zijn er nooit problemen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • De bewegwijzering bij aankomst is niet goed (vanaf de hal waar Ryanair arriveert). Wij liepen naar het kantoortje op de parkeerplaats waar je de auto's terugbrengt en moesten dus naar de andere aankomsthal teruglopen. Bij een goede bewegwijzering hadden we dat direct kunnen doen.
  • Beoordeeld door: HENDRIK D.M. - September 23, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • jammer dat er geen bmw x1 in voorraad was ,dit was voor mij een soort proefrit
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: PIERRE - September 12, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: BEREND J.P. - August 18, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: MATHIEU - July 25, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Beoordeeld door: JANSJE - July 24, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
Kies het land waar u woonachtig bent
close