Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN FRANKRIJK

Frankrijk: 300 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Frankrijk:
customer review star rating
188
78
16
9
8

Pagina 1 van 15

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: NICOLAI - May 24, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles perfect verlopen. Jammer dat de vrij nieuwe auto al helemaal onder de krassen en deukjes stond!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RHODIUM
  • Jammer dat Goldcar 1230 euro van je creditcard reserveerd. Terwijl Autoeurope aangeeft dat het 950 euro is (staat id overeenkomst).
  • Beoordeeld door: EDWIN - May 15, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen opmerkingen. Al jaren tevreden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • De desk is niet in de terminal maar op het parkeerterrein. Niet goed aangegeven waar het was. Heb dus moeten vragen. Medewerker wel vriendelijk maar nadat ik een aantal vragen stelde erg kortaf. Er werd nogal gestuurd om de benzinetank door hen te laten vullen ipv zelf af te tanken bij terugkomst. Daarnaast moet ? 70,00 betaald worden als de auto niet binnen 10 minuten schoon zou zijn bij inlevering. Later bleek dat het voor de binnenkant van de auto ging. Daarnaast werd ? 1500 geblokkeerd op mijn creditcard als deposit. Dat vind ik wel heel erg veel en dat heb ik ook nog nooit gehad. Ik kon het verlagen door ? 126 te betalen. Ik vind dit extreem hoog. Daarnaast was de auto gewoon aan de buitenkant heel erg vies bij aflvering aan ons.
  • Beoordeeld door: BERT - April 13, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Goede ontvangst en snelle uitgave van de auto. Zeer professioneel en klantvriendelijk . Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.
  • Beoordeeld door: PHILIP - March 27, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Reserved two cars, but one wasn't available although on the.site it was confirmed. Now i had to rent with 2 companies.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RHODIUM
  • They almost forced us to take the insurance although i booked this with autoeurope. Threatening not to give the car. When i said this was nonsense they said we wouldn't get asssitance in case of trouble. I couldn't care, but my friend didn't want the trouble and paid the extra insurance. So now we.paid.double for that. Really disappointing.
  • Beoordeeld door: FRANS MINDERHOUD - February 28, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • vliegtuig vertraagd, op tijd doorgegeven aan Auto Europe, maar slecht afgehandeld: konden huur niet meer garanderen. Firefly was geen probleem
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • vertraging erg netjes afgehandeld, auto leeg gereserveerd. nette auto conform afspraak. Geen gezeur over vastgestelde beschadigingen bij opname huur en ook niet bij teruggaaf auto. Vlotte afhandeling van eindhuur en betaling
  • Beoordeeld door: JAAP - February 28, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Tevreden
  • Beoordeeld door: NICO - February 6, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Uitstekend gegaan. Tevreden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Prima service.
  • Beoordeeld door: MARIA - February 3, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Primas auto, wel wat beschadigd maar dat was ons van te voren verteld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Vriendelijke mensen maar het zou bij het afhaalpunt wel wat efficiënter kunnen, laat mensen van te voren alle gegevens invullen zoals rijbewijs etc. om een enorme rij te voorkomen. en beter aangeven waar Firefly is het was niet makkelijk te vinden.
  • Beoordeeld door: JOHANNES PETRUS - January 30, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Keurig
  • Beoordeeld door: TOM - January 27, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • No fuzz, duidelijke voorwaarden, alles makkelijk online te regelen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Perfecte verhuur. Ik huur vaak auto?s, maar deze waren het meest professioneel en klantgericht dat ik heb meegemaakt. Personeel (Gavin in dit geval) maakte vriendelijk en goed duidelijk wat de voorwaarden zijn, wat als schade wordt gezien en wat niet. Ook bij inleveren weer zeer correct en vriendelijk te woord gestaan. Aanrader!
  • Beoordeeld door: JAAP - January 21, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Het had 's nachts gevroren in de periode dat we de auto huurden, maar er was geen ijskrabbertje in de auto om de ruiten schoon te maken. Waarschijnlijk komt dat niet zo vaak voor, maar toch handig als er een klein krabbertje aanwezig zou zijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Beoordeeld door: ROBERT - January 14, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs- kwaliteit verhouding, Goede en tijdige info. communicatie is betrokken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Prettig. Correct in afhandeling en controle.
  • Beoordeeld door: HANS - November 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Heldere website.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Opvallend strenge controle vooraf en achteraf op schade. Strenge voorafcontrole begreep ik niet goed. Vriendelijk personeel Veel ter plaatse te kiezen opties voor afkoop van allerlei risico's. Moeilijk te volgen.
  • Beoordeeld door: ARIE - September 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede af handeling en prima auto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Goed geregeld
  • Beoordeeld door: LEENDERT C - September 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • klacht en annuleren (in voorgaande maanden) correct afgehandeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Kon kiezen uit twee modellen auto. Schade was niet aangetekend op in het contract. Wel via een sticker in het portier maar die werd eerst niet gezien bij inspectie bij retour. Daardoor werd eerst aangenomen dat ik die schade zou hebben veroorzaakt.
  • Beoordeeld door: HARRO - August 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Informatie is betrouwbaar en alles werkt goed.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Goede vriendelijke service. Beetje ver van station. Afspraak over niet gevulde tank was niet mogelijk. Daardoor moest ik weer helemaal de stad door. Had iets soepeler gekund maar niet een groot probleem.
  • Beoordeeld door: KLAAS - August 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • We werden snel geholpen en we kregen een vrij nieuwe auto mee.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Beoordeeld door: ROSALIA - July 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • huur al jaren via auto-verhuurder en ben tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • te weinig personeel (1medewerker) te lang wachten dus voordat je geholpen werd. Auto was prima, alleen niet erg schoon, heb zelf de auto maar gewassen!
  • Beoordeeld door: PIETER JACOBUS - July 19, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Onduidelijk was dat ik me bij het Herzkantoor moest melden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Er zijn bij het terugbrengen van de auto vanaf het parkeerterrein geen bagagewagentjes beschikbaR. Zeer hinderlijk
  • Beoordeeld door: PIET - July 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • schone auto, redelijke prijs, geen onverwachte kosten
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
Kies het land waar u woonachtig bent
close