Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN DUITSLAND

Duitsland: 52 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Duitsland:
customer review star rating
29
16
3
3
0

Pagina 1 van 3

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: BENNO - March 5, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij konden de ijskrabber niet vinden. Gelukkig had de auto voorruit verwarming.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE DOLLAR
  • Zeer snel geholpen.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - February 5, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • ales goed en duidelijk geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Beoordeeld door: PETER - February 3, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Gemakkelijk, dit was de eerste maal en totaal geen probleem ondervonden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Niet zo heel tevreden, doordat ik nog moest onderhandelen over de prijs voor bijkomende opties, Doordat ik een grotere auto kreeg met automaat vonden de mensen dat ze meer mochten aanrekenen. En als ik voorstelde de auto te geven zoals ik besteld had zonder bijkomende opties, dan toch nog blijven aandringen. Ook het supplement voor naar het buitenland te rijden is in principe niet nodig en puur geld klopperij. Zeker omdat je deze optie al op voorhand aangeeft voor betaling.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - January 22, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Zoals gewoonlijk weer prima geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Geen
  • Beoordeeld door: ROGIER - October 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Voordeliger dan bij de verhuurder zelf huren
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ WEND
  • Snelle service, vriendelijk personeel.
  • Beoordeeld door: MARINUS - August 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto Europe ok
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBALRENT
  • Ze brachten 10? extra in rekening omdat ik even naar Nederland wilde.
  • Beoordeeld door: MANDY - June 19, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Snelle en duidelijke website. Goede communicatie. Liep vlekkeloos ook bij de balie.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Snelle en goede service. Alles was duidelijk en ging erg snel. De auto was mooi en goed verzorgd. Ook het terugbrengen ging heel erg soepel.
  • Beoordeeld door: JAN - June 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik moest in München onverwacht ? 20 betalen omdat ik met de auto naar Oostenrijk ging (terwijl ik volgens mij dit bij de aanvraag had aangegeven). De ? 20 heeft betrekking op leistung 756 (*CR2 Cross border card poa CS). Op de voucher vind ik ook niet terug dat ik hiervoor moet betalen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBALRENT
  • Zie onverwachte (en onterechte?) betaling van ? 20. Receptioniste was vriendelijk. Echter toen er schade aan de auto bleek te zijn (die niet was vermeld op het contract) duurde het erg lang voordat er iemand kwam kijken en deze persoon maakte een zeer ongeïnteresseerde indruk.
  • Beoordeeld door: JOB - March 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd goed, scherpe prijs.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL DRIVE
  • Meer dan een uur moeten wachten in de rij op het vliegveld en de auto was van binnen nog vies.
  • Beoordeeld door: MONICA - December 22, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • goed geregeld duidelijk en overzichtelijk.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL DRIVE
  • auto reed goed was zuinig goede manier van het inleveren van de auto. wij zijn tevreden.
  • Beoordeeld door: MIRJAM - December 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ WEND
  • Zeer goed
  • Beoordeeld door: M. - December 5, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Al 15 jaar prima ervaringen met AutoEurope als autoverhuurmbemiddelaar. Dit keer ook weer alles zoals omschreven en goede prijs en voorwaarden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL DRIVE
  • Alles netjes afgehandeld. Geen opdringerige bijverkooppraatjes, maar gewoon goede auto mee en geen gedoe achteraf.
  • Beoordeeld door: RONALD EDGAR - December 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Geef info waar de verhuurder zich bevindt evt map
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL DRIVE
  • Bij het ophalen kregen we een verkeerde locatie door, Een openbaar parkhaus maakt het zoeken moeilijk. Het duurde meer dan een half uur voor we uiteindelijk de auto hadden. Telefonisch was de desk ook slecht te bereiken. Beter is iemand ter plaatse te hebben. De auto voldeed prima
  • Beoordeeld door: CHRISTIAN - November 22, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • goed!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • top service van Enterprise. Persoonlijk contact+goede upgrade!
  • Beoordeeld door: HOLGER - October 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Snel, zonder problemen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Prima Service, was met de wagen zeer tevreden
  • Beoordeeld door: MARGOT - October 19, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • zeer goed geregeld allemaal
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL DRIVE
  • geen, zeer correcte afhandeling, vriendelijk personeel
  • Beoordeeld door: R - October 3, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Snel en duidelijk proces om een auto te huren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL DRIVE
  • Zeer slechte ervaring (tweede keer) met deze partij. De huurauto haalde ik ik het schemerdonker op. Op basis van eerdere ervaring de medewerker van Global Drive gevraagd om de auto na te lopen op evt krassen en schades die niet op het uitleenformulier staan. Lokale medewerker niet blij met mijn verzoek, echter kon niet weigeren. Met behulp van de lamp op de mobiele telefoon de auto onderzocht! (Geen goede zaklamp of iets dergelijks voorhanden). Bij het onderzoek werden er nog 2 gebreken ontdekt die niet op het formulier stonden! Bij terugbrengen van de auto konstateerde medewerker een nieuwe "schade"!, nameijk een lakbeschadiging ter grootte van een speldeknop (steenslag). Die stond niet op het uitleenformulier, dus kosten! Oplichters!
  • Beoordeeld door: SION WILLEM PAUL - September 17, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • AutoEurope werkt over het algemeen best.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Die kerel bij Alamo was nogal onbeschoft, niet hulpvaardig en sloom. Hij probeerde mij ook een auto uit een lagere klasse in de maag te splitsen, alsof ik gek ben.
  • Beoordeeld door: RENE - August 23, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Super aantrekkelijke tarieven! Doe je best om goedkoper te vinden, maar dat gaat je waarschijnlijk niet lukken! Duidelijke, gebruiksvriendelijke en overzichtige website om je huurauto te boeken!! Boek sinds 2 jaar alléén maar via autoeurope.nl
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Snel, efficiënt, vriendelijk behulpzaam personeel. Super upgrade terplaatse van VW naar een Ford SUV!
  • Beoordeeld door: KATARZYNA - November 3, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Making the reservation via Auto Europe is very smooth and easy. All the aspects and rules of the rental agreement are very clearly specified and in case of doubts agents at the call centre are very friendly and helpful.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Renting of the car went very smooth and much faster than few months ago at Avis at Berlin Airport. The checking of the car and explanation of the rental contract was very thorow and we were very pleased with it. The only minus was that when we returned the car we have realized we were given a smaller car than originally booked (and paid for). The agent who was assisting at the return of the car solved the situation very efficiently and we got a nice discount for being given too small vehicle. Overall we were quite happy with the service offered by Alamo by Ent
Kies het land waar u woonachtig bent
close