Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN LARNACA

Larnaca, Cyprus: 8 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Larnaca:
customer review star rating
3
2
3
0
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 8

  • Beoordeeld door: LOURIS JAN - October 6, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Het was goed geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • snel geholpen,alles klopte
  • Beoordeeld door: SUZANNE - January 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Op de voucher stond niet aangegeven dat we niet mochten autorijden in het turkse deel! Voor de rest van de wereld is dit 1 land. DHet stond alleen op de basis pagina over cyprus en dat is niet waar je kijkt als je de auto zoekt. Dit was een erg vervelende verrassing bij ophalen auto.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • duurde erg lang met ophalen en met terugbrengen was er niemand bij de balie. Ook bij de 2e balie was niemand en het was ons niet duidelijk waar we de auto moesten laten. Vervolgens kregen we binnen in de luchthaven ook nog commentaar waar we de auto hadden gelaten niet goed was.
  • Beoordeeld door: JASPER - October 1, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Iets meer meedenken aan de telefoon
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • Flinke extra verzekering moeten afsluiten om risico af te dekken. Moest volgens dame aan de balie om ook schade die niet mijn schuld was te dekken.
  • Beoordeeld door: CAROLINE - August 31, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • prima, geen klachten tot nu toe.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • Aanbevelingen: - loop bij het uitgeven van de auto er even met de klant omheen, en check samen met de klant eventuele schades - Geef uitleg over de auto, en zorg dat er een instructieboekje van de auto aanwezig is Beide punten zijn niet uitgevoerd, waardoor ikzelf schade heb moeten constateren en doorgeven voor ik wegreed van de verhuurlocatie. Daarbij werd geen enkele aanwijzing gegeven over de auto (benzine of diesel? Waar zit de tankdop? Hoe werken de ruitenwissers/verlichting/airco/radio etc) Erg storend, en wekt weinig vertrouwen.
  • Beoordeeld door: MAARTEN - August 30, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • + ruim aanbod + goede prijzen - onduidelijkheid over "Full Insurance" - printen reservering gaat over de randen van A4
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • + hij reed goed. + deukjes waren goed op formulier aangegeven - auto was niet op tijd klaar (+20 min) - medewerker probeerde mij akkoord te laten gaan met kleinere auto - medewerker probeerde mij nogmaals voor Full Insurance te laten betalen, terwijl dit al via Auto Europe geregeld was - oude Nissan Note (50.000 miles op teller) met doorgezakte stoelen en piepende V-snaar.
  • Beoordeeld door: ANN - October 19, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service, duidelijke voorwaarden en goede prijs/kwaliteis verhouding.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • We konden onze auto pas de volgende dag ophalen, omdat we onze vlucht hadden gemist. Ze gingen hier heel professioneel mee om.
  • Beoordeeld door: ANDREAS - February 4, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Het is niet de eerste auto via u. Prima info en afwikkeling
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • Jammer dat de gevraagde Ford niet beschikbaar was. De vervanger was kleiner. Ongeschikt voor 2 koffers.
  • Beoordeeld door: WALTHER - June 14, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Informatie is duidelijk. Toch kunnen de stappen van de verzekeringen beter beschreven worden. Een kort en bondige opsomming, daarna de details. Ook de prijs opbouw: hoewel de exacte hoogte van de lokale luchthaven toeslag en die voor ander aflever adres niet bekend zijn, kunnen die in het huur overzicht met een * worden meegenomen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Service is OK. Maar een instructie voor de aflevering in Nicosia is absoluut nodig. Het kantoor is aan een weg waar je niet kan en mag stoppen. Er is een openbare parkeerplaats in het blok aan de achterkant. Ook als je dat zou weten, is er geen Sixt bord ter oriëntatie.
Kies het land waar u woonachtig bent
close