Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN CYPRUS

Cyprus: 18 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Cyprus:
customer review star rating
6
7
4
0
1

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 18

  • Beoordeeld door: LOURIS JAN - October 6, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Het was goed geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • snel geholpen,alles klopte
  • Beoordeeld door: SUZANNE - January 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Op de voucher stond niet aangegeven dat we niet mochten autorijden in het turkse deel! Voor de rest van de wereld is dit 1 land. DHet stond alleen op de basis pagina over cyprus en dat is niet waar je kijkt als je de auto zoekt. Dit was een erg vervelende verrassing bij ophalen auto.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • duurde erg lang met ophalen en met terugbrengen was er niemand bij de balie. Ook bij de 2e balie was niemand en het was ons niet duidelijk waar we de auto moesten laten. Vervolgens kregen we binnen in de luchthaven ook nog commentaar waar we de auto hadden gelaten niet goed was.
  • Beoordeeld door: JEROEN - November 2, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • bij afhaal van de auto moesten wij nog een extra airport tax betalen. Daarbij moest ik de auto met een lege tank afleveren maar wel met een volle tank afnemen. Hierdoor heb ik een veel te hoge prijs betaald per liter benzine. Vooraf was dit zeer onduidelijk gecommuniceerd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • bij aflevering is het parkeer terrein van Europcar zeer slecht te vinden. Er zaten meer krassen op de auto dan op het formulier aangegeven.
  • Beoordeeld door: RIJK - October 16, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Al diverse keren via Auto Europe een auto gehuurd in diverse landen. Altijd tot tevredenheid. Overzichtelijke website en scherpe prijzen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Snelle afhandeling. Auto wel moeten nakijken alvorens te gaan rijden: er zat een grote deuk in die de verhuurder (nog) niet had gesignaleerd.
  • Beoordeeld door: MARTINA - October 3, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Op zich prima. Waarschuwingen per mail keurig maar het is voor een klant welke vakantie wil gaan vieren met gebruik van een huurauto zeer lastig om ter plekken te gaan ageren bij overdracht van de auto!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • We zijn er niet op uit om een reductie te ontvangen maar hebben er een slecht gevoel aan over gehouden. Voor een volle tank moest er 82,00 euro worden voldaan. De literprijs was 1,20 euro en een Nissan Note heeft een tank inhoud van (model 2006-2013) 46L of (model na 2013) 41L. Nadat we voor 20 euro een half volle tank hadden dus foute boel! Ook konden we een extra verzekering afsluiten t.b.v. een lekke band of verlies van de sleutels kosten 4 euro per dag. Slecht! Hebben we het nog niet over het type auto wat was besteld (automaat) welke mogelijk later op de dag kon worden geleverd.
  • Beoordeeld door: JASPER - October 1, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Iets meer meedenken aan de telefoon
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • Flinke extra verzekering moeten afsluiten om risico af te dekken. Moest volgens dame aan de balie om ook schade die niet mijn schuld was te dekken.
  • Beoordeeld door: CAROLINE - August 31, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • prima, geen klachten tot nu toe.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • Aanbevelingen: - loop bij het uitgeven van de auto er even met de klant omheen, en check samen met de klant eventuele schades - Geef uitleg over de auto, en zorg dat er een instructieboekje van de auto aanwezig is Beide punten zijn niet uitgevoerd, waardoor ikzelf schade heb moeten constateren en doorgeven voor ik wegreed van de verhuurlocatie. Daarbij werd geen enkele aanwijzing gegeven over de auto (benzine of diesel? Waar zit de tankdop? Hoe werken de ruitenwissers/verlichting/airco/radio etc) Erg storend, en wekt weinig vertrouwen.
  • Beoordeeld door: MAARTEN - August 30, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • + ruim aanbod + goede prijzen - onduidelijkheid over "Full Insurance" - printen reservering gaat over de randen van A4
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • + hij reed goed. + deukjes waren goed op formulier aangegeven - auto was niet op tijd klaar (+20 min) - medewerker probeerde mij akkoord te laten gaan met kleinere auto - medewerker probeerde mij nogmaals voor Full Insurance te laten betalen, terwijl dit al via Auto Europe geregeld was - oude Nissan Note (50.000 miles op teller) met doorgezakte stoelen en piepende V-snaar.
  • Beoordeeld door: RICHARD - July 22, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Het was voor ons een verrassing hoeveel er nog bijbetaald moest worden tijdens het ophalen van de auto. (Ruim 200 Euro) Ik kan mij voorstellen dat dit voor velen een enorm onverwachte aanslag op het vakantiebudget is. Mogelijk kan hierover vooraf meer bekend gemaakt worden tijdens het boekingsproces, zodat de klant vooraf weet wat de auto "globaal" uiteindelijk gaat kosten.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • Ophalen en terugbrengen heb ik nog nooit zo eenvoudig en soepel meegemaakt. Perfect geregeld in Cyprus! Kanttekening: Het Full/Empty concept geeft een gevoel van gemak, maar kost uiteindelijk voor de meeste huurders geld!
  • Beoordeeld door: GERARDUS - March 19, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Gemakkelijk en snel te boeken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • Snelle afhandeling aan de balie, bij het afhalen. Goede auto, gemakkelijk in te leveren.
  • Beoordeeld door: PIETER - October 29, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles prima geregeld conform afspraken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • Auto was niet schoon. Ruitenwissers versleten. Meer beschadigingen aan buitenkant dan vooraf aangegeven.
  • Beoordeeld door: ANN - October 19, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service, duidelijke voorwaarden en goede prijs/kwaliteis verhouding.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • We konden onze auto pas de volgende dag ophalen, omdat we onze vlucht hadden gemist. Ze gingen hier heel professioneel mee om.
  • Beoordeeld door: GERARDUS - September 2, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Suggestie: Met volle tank ophalen, volle tank inleveren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • Beoordeeld door: HENK - July 16, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Positief: de bereidheid de auto toch nog voor het hotel af te leveren en op te halen. Negatief: het bijgeleverde kinderzitje was niet vastgezet op de achterbank. Dit had men niet verteld. Ook kon het kinderzitje niet vastgezet worden zoals dat hoort.
  • Beoordeeld door: PAUL - May 20, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • perfekt geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • attente medewerker, alles volgens afspraak
  • Beoordeeld door: ANDREAS - February 4, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Het is niet de eerste auto via u. Prima info en afwikkeling
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • Jammer dat de gevraagde Ford niet beschikbaar was. De vervanger was kleiner. Ongeschikt voor 2 koffers.
  • Beoordeeld door: MATHIEU - June 14, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Het doorgeven van het correcte vluchtnummer lukte niet via de website. En het wijzigen van vertrek- en aankomsttijden leverde de nodige verwarring op omdat er wederom om betaling gevraagd werd, terwijl de huur al betaald was. Telefonisch kunnen regelen, al was het een verrassing dat de medewerker geen Nederlands sprak.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Ophalen van de auto om 22.00h op een donkere parkeerplaats. Controleren van de opgegeven schade moeilijk. Info over inleveren auto zou op papier gegeven moeten worden. Ook info over dichtsbijzijnde tankstation werd gemist.
  • Beoordeeld door: WALTHER - June 14, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Informatie is duidelijk. Toch kunnen de stappen van de verzekeringen beter beschreven worden. Een kort en bondige opsomming, daarna de details. Ook de prijs opbouw: hoewel de exacte hoogte van de lokale luchthaven toeslag en die voor ander aflever adres niet bekend zijn, kunnen die in het huur overzicht met een * worden meegenomen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Service is OK. Maar een instructie voor de aflevering in Nicosia is absoluut nodig. Het kantoor is aan een weg waar je niet kan en mag stoppen. Er is een openbare parkeerplaats in het blok aan de achterkant. Ook als je dat zou weten, is er geen Sixt bord ter oriëntatie.
Kies het land waar u woonachtig bent
close