Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN WILLEMSTAD

Willemstad, Curaçao: 14 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Willemstad:
customer review star rating
8
5
0
0
1

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 14

  • Beoordeeld door: PIET - November 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij hadden schade door dat een andere auto met het uit parkeren bi ons een deuk had gemaakt. Na het melden even langs een lokaal kantoor ( huur liep via AVIS) even een formulier in vullen en klaar. Wij hadden wel een goede verzekering. Zo zie maar weer, altijd doen ! En altijd gelijk melden , niet pas bij inlevering. Piet
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Wij hadden schade door dat een andere auto met het uit parkeren bi ons een deuk had gemaakt. Na het melden even langs een lokaal kantoor ( huur liep via AVIS) even een formulier in vullen en klaar. Wij hadden wel een goede verzekering. Zo zie maar weer, altijd doen ! En altijd gelijk melden , niet pas bij inlevering. Piet
  • Beoordeeld door: YSBRAND - March 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Snel geregeld en niet te duur
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Snelle service. Auto was alleen niet in topconditie door de banden die eronder lagen. Die hadden al lang vervangen moeten zijn. Gelukkig kun je niet hard rijden op het eiland zodat het nog wel te doen was. Ik had ook geen zin om een dag van mijn vakantie op de offeren om er nieuwe banden op te laten leggen. De auto verbruikte ook extreem veel. Ik kon net 400 km rijden met een volle tank. Door deze dingen ben ik wat minder tevreden over Alamo op Curaçao.
  • Beoordeeld door: LUDO - December 8, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Nog nooit een probleem gehad bij het boeken via Auto Europe. Ik boek hier al jaren mijn huurauto. Uitstekend!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Goede service op Curacao. Zeer tevreden.
  • Beoordeeld door: CORNELIS - November 25, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goedkoper dan de verhuur maatschappijen zelf, zelfs als ik daar extra korting krijg.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Zeer vrolijke dame bij de balie in Willemstad. Auto's zijn altijd goed.
  • Beoordeeld door: HANS - November 8, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Dit jaar voor de derde keer auto gehuurd via auto-europe. Drie keer probleemloos. Keuzes zijn overzichtelijk op de site. Verzekeringen blijft onduidelijk. Wat is nu wel verzekerd, wat niet.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Vlotte afhandeling bij de balie bij het ophalen van de auto. Auto was spiksplinter nieuw. Vriendelijke mensen. Terugbrengen ging ook vlot.
  • Beoordeeld door: JANS - February 20, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • geen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • prima service.
  • Beoordeeld door: LUDO - December 11, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs- kwaliteit verhouding. Ik bestel al jaren naar alle tevredenheid bij Auto Europe een huurauto.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Prima afhandeling op Curacao. Geen enkel probleem en geen gezeur over upgraden.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - November 1, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Het zou praktisch zijn de digitale data beschikbaar maken vom de incheck tijdte verkorten. Nu zijn we veel tijd om alle info weer opnieuw in het systeem te zetten.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Het zou praktisch zijn bij het ophalen van de sleutels alle info al digitaal beschikbaar zou zijn wat de incheck tijd enorm zou verkorten. Nu zijn we veel tijd om alle info weer opnieuw in het systeem te zetten. Credit card en handtekening zou voldoende moeten zijn.
  • Beoordeeld door: GEA - October 1, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Klantvriendelijkheid van de mensen bij de klantenservice.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Bij aankomst stond er een rij van ongeveer 5 mensen, maar we hebben toch 3 kwartier moeten wachten voor de aan de beurt waren. Ons werd verteld dat er geen GPS was, terwijl ik die vantevoren had gereserveerd. Een reden of excuus werd ook niet gegeven. We kregen een auto mee zonder kenteken voorop! Dit zou geen probleem zijn gaf men aan, maar netjes vind ik dit niet. Toen we de auto terug brachten, werd ons verteld dat we een bedrag van ongeveer 25 dollar moesten betalen, waarom precies wist de dame niet. Wij gaven aan dat we niets meer hoefden te betalen en ook niet snapten wat dit zou moeten zijn, ze is toen wat rond gaan bellen en toen hoefden we toch niets meer te betalen. Waar het misverstand in zat, kon ze niet uitleggen.
  • Beoordeeld door: MARTIN - June 12, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen commentaar of opmerkingen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Geen commentaar of opmerkingen. Korte wachttijden, prima service.
  • Beoordeeld door: FRITS - April 21, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen suggesties. Alles prima.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Correcte en nette behandeling
  • Beoordeeld door: EDITH - August 11, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • bijna nieuwe prachtige auto...
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Beoordeeld door: ALBERT - April 8, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • ik wist van tevoren wat ik kreeg en wat de kosten zijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • bij afhalen leuk geholpen door de dame in kwestie. Leuk praatje.
  • Beoordeeld door: ADRIANUS - April 4, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Het zou fijn erg fijn zijn als je na het intoetsen van je ophaalstad stad direct alle mogelijkheden te zien krijgt die voldoen aan je zoek criteria (tijden, stad, auto beschikbaar). Dat kost nu erg veel tijd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Erg flexibel, denken met je mee in oplossingen
Kies het land waar u woonachtig bent
close