Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN CURAÇAO

Curaçao: 36 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Curaçao:
customer review star rating
21
13
0
1
1

Pagina 1 van 2

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: YSBRAND - March 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Snel geregeld en niet te duur
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Snelle service. Auto was alleen niet in topconditie door de banden die eronder lagen. Die hadden al lang vervangen moeten zijn. Gelukkig kun je niet hard rijden op het eiland zodat het nog wel te doen was. Ik had ook geen zin om een dag van mijn vakantie op de offeren om er nieuwe banden op te laten leggen. De auto verbruikte ook extreem veel. Ik kon net 400 km rijden met een volle tank. Door deze dingen ben ik wat minder tevreden over Alamo op Curaçao.
  • Beoordeeld door: LUDO - December 8, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Nog nooit een probleem gehad bij het boeken via Auto Europe. Ik boek hier al jaren mijn huurauto. Uitstekend!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Goede service op Curacao. Zeer tevreden.
  • Beoordeeld door: PEET - December 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke communicatie en snelle reactie op mail.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Goed en duidelijk contact medewerkers, nieuwe auto.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - December 1, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Vriendelijke medewerkers, goede service, prima auto voor een lage prijs.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Niets te klagen!
  • Beoordeeld door: CORNELIS - November 25, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goedkoper dan de verhuur maatschappijen zelf, zelfs als ik daar extra korting krijg.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Zeer vrolijke dame bij de balie in Willemstad. Auto's zijn altijd goed.
  • Beoordeeld door: ROB - October 31, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Zeer vriendelijk en vlot personeel, echt een dikke pluim
  • Beoordeeld door: NICO - August 17, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Huren zonder enig probleem
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Alamo verhuurt niet zelf maar via een tussenpersoon
  • Beoordeeld door: HANS - November 8, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Dit jaar voor de derde keer auto gehuurd via auto-europe. Drie keer probleemloos. Keuzes zijn overzichtelijk op de site. Verzekeringen blijft onduidelijk. Wat is nu wel verzekerd, wat niet.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Vlotte afhandeling bij de balie bij het ophalen van de auto. Auto was spiksplinter nieuw. Vriendelijke mensen. Terugbrengen ging ook vlot.
  • Beoordeeld door: ALBERT - July 17, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Meerdere malen langs deze weg een auto gereserveerd en altijd was alles correct in orde.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Klantvriendelijke benadering en juiste informatie ontvangen.
  • Beoordeeld door: MAARTEN - June 15, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen opm.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Geen opm.
  • Beoordeeld door: ANTONIUS - June 9, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke site. Eenvoudig boeken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Vele malen via tussenpersonen geboekt. Kwaliteit auto's wisselvallig. Tussen zo goed als nieuw en afgeragd.
  • Beoordeeld door: ALBERT - April 16, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd correcte afhandeling van de aanvraag en een berichtje kort voor vertrek met nogmaals een bevestiging van de reservering. Geeft een betrouwbare indruk en het prettige gevoel dat de auto klaar staat.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • De services was niet altijd zoals mag worden verwacht. Een (negatieve) opmerking daarover werd ook onder referenties openbaar gemaakt op de website, niet alleen positieve. Laatste tijd tevreden over de klantvriendelijkheid van de medewerkers op Curacao.
  • Beoordeeld door: JANS - February 20, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • geen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • prima service.
  • Beoordeeld door: LEO - January 24, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Afhandeling via internet verliep prima..
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Moest een uur wachten op mijn auto daar hij nog " gewassen" moest worden. Ramen van de voordeuren gingen niet open.
  • Beoordeeld door: JAN - December 18, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb al mijn gegevens aan jullie doorgegeven en moets ze daar ook weer doorgeven.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Lang wachten. Toch nog bijbetalen (airporttax) en ook nog een borg betalen die nog niet is teruggestort.
  • Beoordeeld door: GUUS - December 15, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Onduidelijk wie wat is - Alamo? Auto Europe? Caraibe car rental? Hoeveel tussenpersonen zijn er? Wie verdient er allemaal aan?
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Beoordeeld door: LUDO - December 11, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs- kwaliteit verhouding. Ik bestel al jaren naar alle tevredenheid bij Auto Europe een huurauto.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Prima afhandeling op Curacao. Geen enkel probleem en geen gezeur over upgraden.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - November 1, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Het zou praktisch zijn de digitale data beschikbaar maken vom de incheck tijdte verkorten. Nu zijn we veel tijd om alle info weer opnieuw in het systeem te zetten.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Het zou praktisch zijn bij het ophalen van de sleutels alle info al digitaal beschikbaar zou zijn wat de incheck tijd enorm zou verkorten. Nu zijn we veel tijd om alle info weer opnieuw in het systeem te zetten. Credit card en handtekening zou voldoende moeten zijn.
  • Beoordeeld door: GEA - October 1, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Klantvriendelijkheid van de mensen bij de klantenservice.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Bij aankomst stond er een rij van ongeveer 5 mensen, maar we hebben toch 3 kwartier moeten wachten voor de aan de beurt waren. Ons werd verteld dat er geen GPS was, terwijl ik die vantevoren had gereserveerd. Een reden of excuus werd ook niet gegeven. We kregen een auto mee zonder kenteken voorop! Dit zou geen probleem zijn gaf men aan, maar netjes vind ik dit niet. Toen we de auto terug brachten, werd ons verteld dat we een bedrag van ongeveer 25 dollar moesten betalen, waarom precies wist de dame niet. Wij gaven aan dat we niets meer hoefden te betalen en ook niet snapten wat dit zou moeten zijn, ze is toen wat rond gaan bellen en toen hoefden we toch niets meer te betalen. Waar het misverstand in zat, kon ze niet uitleggen.
  • Beoordeeld door: PETER - July 13, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • perfecte bemiddelijng
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • ruitenwisservloeistof controleren (was leeg) voor de rest, perfect geholpen en mooie schone auto.
Kies het land waar u woonachtig bent
close