Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ÚÚn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN SAN JOSE

San Jose, Costa Rica: 11 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor San Jose:
customer review star rating
7
1
3
0
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 11

  • Beoordeeld door: PETRUS - September 1, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service. Ik had een vraag per email gesteld en deze werd snel en duidelijk beantwoord.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Vriendelijke mensen. Alles werd duidelijk uitgelegd. We hadden een 4x4 gereserveerd. Het is dan best bijzonder dat er op het moment wanneer je de auto op komt halen geen 4x4 beschikbaar is, ze weten tocht dat we komen... Het is prima opgelost en ze hadden een goed alternatief omdat we bij nader inzien toch niet persÚ een 4x4 nodig hadden.
  • Beoordeeld door: HARRY - February 23, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • alles zeer goed geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • ga zo door!
  • Beoordeeld door: LAURENS - February 13, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Hoewel het reserveren makkelijk ging, was het bij aankomst bij de verhuurder voor ons onduidelijk wat nu waar onder viel. Het eigen risico wat we af hadden gekocht bleek onder auto europe te vallen waardoor we bij eventuele schade wel aan de verhuurder zouden moeten betalen, en het dan claimen bij auto europe. Omslachtig en zo werd het niet aangegeven op de site. Bovendien kreeg ik 2 verschillende mailtjes en bleken de reserveringscodes aan een ander persoon gekoppeld. Ook stond er in de mail dat er een one-way-fee betaald moest worden terwijl er telefonisch was aangegeven dat deze er niet was. Nadat de verhuurder heeft gebeld met auto europe hoefde deze niet betaald te worden. Al met al veel onduidelijkheden; ophalen auto duurde een uur.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Door onduidelijkheden duurde het ophalen van de auto bijna een uur, maar dat lag niet aan thrifty. Auto was prima en inleveren ging soepel.
  • Beoordeeld door: ERIK - September 26, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd goedkoper dan direct boeken zover ik heb kunnen zien, en altijd netjes geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • Goed geregeld, bellen was niet eens nodig op het vliegveld want het busje stond al klaar. Toen we aankwamen bij de verhuurlocatie stond de Rav4 al te wachten met gloednieuwe banden (niet vervelend in een land als Costa Rica). Reis probleemloos verlopen. Inleveren ging ook snel en we werden direct naar de terminal gereden na het inleveren.
  • Beoordeeld door: DANNY - September 20, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke en snelle website en goed telefonisch contact gehad nav een vraag. Antwoord op een eerder verzonden mail was onduidelijk.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Snelle en duidelijke afhandeling bij het ophalen en inleveren van de auto. Top dat we op het vliegveld opgewacht werden.
  • Beoordeeld door: JAN - July 29, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Op Het is niet duidelijk of de auto volgetankt ingetankt moet worden ingeleverd of dat er zo wie zo kosten van benzine in rekening gebracht worden ( zoals onze vorige autoverhuur bedrijf in Spanje).
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Op de autos van Thrifty is veel aan te merken: onze hat ca 30 schadeposten, de achterklep ging moeilijk dicht en nog moeilijker weer open. Auto had echt betere tijden gekend.
  • Beoordeeld door: RUUD - March 28, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs kwaliteit verhouding. Soms is het onduidelijk waar men de auto kan halen, met name op vliegvelden. Het zou fijn zijn als er een mogelijkheid geboden wordt om de auto bij je hotel te laten afleveren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • auto was te laat. Dit werd gecompenseerd dat wij de auto op een later tijdstip en ons laatste hotel adres konden achterlaten.
  • Beoordeeld door: THEO - March 22, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima auto en goede service.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Alles was goed geregeld. Werden netjes opgehaald op het vliegveld van San Jose en kregen een prima auto.
  • Beoordeeld door: MARINUS - March 4, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • De tijden waarop Thrifty op de Airport van San JosÚ bereikbaar is stemt niet overeen met de door Auto Europe verstrekte informatie. Het is handig een routekaartje te hebben voor het afhalen/terugbrengen van de huurauto, wanneer de verhuurder niet op de luchthaven zelf een locatie heeft.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Zij komen met een extra kostenplaatje, wat ze vermoedelijk niet met Auto Europe gecommuniceerd hebben. De kosten lijken deels niet onredelijk, maar zijn onverwacht. Een extra verzekering voor Costa Rica aanbevolen door Thrifty is onzinnig. Er is nergens (zelfs niet in San JosÚ) sprake van enorme verkeersdruk en men mag nergens in het land sneller rijden dan 80 km per uur. Gelet op de regelmatige stroom van vrachtwagens in combinatie met de vele hellingen komt de snelheid vaak niet boven de 30 - 60 km per uur.
  • Beoordeeld door: WOUTER - November 18, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Erg tevreden! Goedkoop en goed geregeld bij Europcar uiteindelijk. Fijne uitleg ook over de verzekeringen, dus geen verrassingen achteraf.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • Fijne mensen en geen vervelende verzekeringen aangesmeerd.
  • Beoordeeld door: JEREMY - December 18, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • Nette prijs, in de auto was ingebroken, maar het raam wat stuk was werd een redelijke prijs voor gevraagd. geen afzetterij, echt tevreden!
Kies het land waar u woonachtig bent
close