Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  

De perfecte camper vakantie


De meeste mensen kunnen niet vroeg genoeg beginnen met het plannen van een vakantie. Vaak beginnen mensen ruim op tijd met het bekijken en vergelijken van all-inclusive aanbiedingen en accomodatie voor het hele gezin. Met Auto Europe kun je nu een nieuwe manier van reizen ervaren: reizen met een camper!

 

Een camper huren in Europa is de perfecte oplossing voor hen die graag op hun eigen tempo met het hele gezin reizen, en toch het huiselijke gevoel willen hebben. Wanneer je met een groep mensen reist is met een camper reizen een stuk goedkoper dan het boeken van vluchten en een dure accomodatie. Met een camper zul je meer van het land zien en ervaren, en je bent flexibel zodat je niet hoeft te kiezen tussen relaxen op het strand en het bezoeken van een stad. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Op de website van Auto Europe vind je gemakkelijk de ideale camper in onder andere Duitsland, Zwitserland, ItaliŽ en de USA. Voor een offerte ga je gewoon naar onze website, klik je onder het kopje "Campers" op "Camper huren" en vul je de zoekmachine in voor jouw offerte.

 

In onze infographic kun je zien wat de voordelen zijn van het huren van een camper, waar je op moet letten voordat je met je camper op reis gaat en wat de beste bestemmingen zijn voor natuurliefhebbers en strandvakanties. Kies dus de camper die bij je past en ga op avontuur!

 

De perfecte campervakantie

Kies het land waar u woonachtig bent
close