Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

 • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

  Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
 • GEEN CREDITCARDKOSTEN

  Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
 • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

  Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Ophaallocatie:
  Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
 • Ophaallocatie:
  De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
 • Ophaallocatie:
  Vul een ophaallocatie in.
 • Inleverlocatie:
  Vul een inleverlocatie in.
 • Datum:
  Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
 • Reizen naar Oost-Europa:
  Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
 • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
 • Leeftijd bestuurder:
  Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
De beste reisapps

De beste apps voor een perfecte reis

 

Vandaag de dag maken negen van de tien Europese reizigers tijdens hun vakantie gebruik van hun mobiele telefoon voor onder andere het vinden van informatie, het delen van foto's op de sociale netwerken of om online boekingen te maken. Lees verder om te zien welke apps het downloaden waard zijn en hoe deze u kunnen helpen op uw volgende reis.

 

Klik op onderstaande afbeelding om de volledige infographic te bekijken!

 

Infographic - De beste reisapps

 

Hoe gebruiken reizigers hun smartphone?

 Mobiele apps

Hoewel in contact blijven met medereizigers en het thuisfront de meest gebruikte funtie is op een telefoon, wordt dit apparaat ook veelvuldig gebruikt als camera, reisgids, reisbureau, vertaler, kaart en nog veel meer. Tijdens het reizen zijn niet alleen het maken van foto's populair maar ook het gebruiken van een kaart, het opzoeken van het weer, het zich laten informeren over de lokale attracties en voor vertalingen en het omrekenen van valuta.

  

Favoriete reisapplicaties

Er zijn genoeg goede apps die het reizen in een ander land makkelijker maken. Neem bijvoorbeeld Appy Travellers en Waze, twee apps die u beide laten weten waar files zijn, die u kunt gebruiken om uw reis accuraat te plannen en die u laten zien waar onderweg benzinestations zijn. Parkopedia helpt u bij het vinden van een parkeerplaats en geeft zelfs real time updates omtrent beschikbare plekken en prijzen. Going Abroad geeft u het laatste nieuws over verkeersregels in EU-landen.

 

Appy Travellers

 

Appy Travellers

Vertalingen naar vreemde talen, omrekenen van geldbedragen naar eigen valuta, vermijden van files. Deze app maakt uw reis een stuk eenvoudiger en dat ook nog eens helemaal gratis!

 

Waze

WAZE

Het grootste sociale netwerk met betrekking tot maps & navigatie. Met deze app blijft u dankzij de informatie van andere gebruikers constant op de hoogte van radarcontroles, ongelukken, files en andere mogelijke obstakels op uw uitgestippelde route. Zelfs het goedkoopste tankstation wordt aangegeven.

Parkopedia

Parkopedia

Parkopedia is de eenvoudigste manier om een parkeerplaats te vinden. Deze app geeft niet alleen de actuele beschikbaarheid van betaalde en onbetaalde parkeergarages in uw omgeving aan, maar ook de openingstijden, prijzen en hoogtebeperkingen.

Going Abroad

Going Abroad

Deze app informeert u over algemene verkeersregels in verschillende Europese landen. Wat is de maximumsnelheid op Spaanse snelwegen? Wat voor veiligheidsrichtlijnen zijn er in Slowakije? Verkrijgbaar in maar liefst 22 talen!

Sitorsquad

Sitorsquad

De beste manier om wereldwijd schone openbare toiletten te vinden. Elke sanitaire voorziening heeft gebruikersbeoordelingen voor de toilethygiëne. U kunt hier vanzelfsprekend ook uw eigen mening delen.

Google Translate

Google Translate

Nooit meer taalbarrières! Spreken, typen, schrijven of een foto nemen en dit alles kunt u naar 80 talen laten vertalen. Hiervoor heeft u geen internetverbinding nodig.

  

 

Onze top 3 reisapps

 

 

Nu zijn we aangekomen bij onze top 3 favoriete reisapps. Google Maps is zonder twijfel de beste vriend die u zich kunt wensen in een nieuwe stad. Niet alleen zodat u weet waar u bent, maar ook om uw informatie te geven over voorzieningen en bezienswaardigheden in de buurt. TripAdvisor is een noodzakelijk goed gebleken voor zowel mensen die regelmatig als onregelmatig reizen, aangezien het eenvoudiger is een keuze te maken na het lezen van recensies online. En tot slot kunt u met de Auto Europe app een auto huren op meer dan 20.000 locaties in 180 landen.

 

 1. Auto Europe


De beste app voor het boeken van uw huurauto. Meer dan 20 000 locaties in 180 landen wereldwijd.

 

2. Trip Advisor


70% van de reizigers wordt online beïnvloed door beoordelingen. Meer dan 170 miljoen beoordelingen / 80 beoordelingen per minuut.

 

3. Google Maps


De perfecte manier om u te oriënteren. Verdwalen, dat is verleden tjd!

 

 


Klik hieronder voor de hele infographic

Infographic: De beste reisapps


 

Kies het land waar u woonachtig bent
close