Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

 • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

  Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
 • GEEN CREDITCARDKOSTEN

  Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
 • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

  Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Ophaallocatie:
  Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
 • Ophaallocatie:
  De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
 • Ophaallocatie:
  Vul een ophaallocatie in.
 • Inleverlocatie:
  Vul een inleverlocatie in.
 • Datum:
  Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
 • Reizen naar Oost-Europa:
  Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
 • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
 • Leeftijd bestuurder:
  Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Tankregeling Tips

Brandstofbeleid Auto Europe

Auto Europe Tankregeling Tips

 

Bij Auto Europe streven wij ernaar u een zo transparant mogelijke boekingsservice te bieden. Vragen rondom het brandstofbeleid worden regelmatig gesteld en op deze pagina geven wij u tips en uitleg over de meest voorkomende tankregelingen bij lokale autoverhuurbedrijven. U kunt in principe zelf het brandstofbeleid kiezen dat bij u past, maar soms is er simpelweg geen keus omdat het brandstofbeleid door het autoverhuurbedrijf ter plaatse is bepaald. Op onze website wordt de tankregeling met Vol-Vol of Vol-Leeg direct onder de huurprijs vermeld. U kunt er op filteren bij het zoeken naar een huurauto. U kunt kiezen uit de volgende tankregelingen:

 

Een volle tank brandstof betalen en de tank zo leeg mogelijk inleveren

 

Tankregeling Vol-Leeg

 

Bij de optie Vol-Leeg moet u bij het ophalen van de huurauto een volle tank brandstof betalen. De prijs voor deze tank brandstof ligt vaak veel hoger dan de normale prijs aan de pomp. Daarnaast worden ook nog servicekosten berekend. Ga er dus vanuit dat u voor de volle tank veel meer betaalt, dan wanneer u deze zelf zou aftanken bij een lokale benzinepomp.

 

Bij het terugbrengen moet u de huurauto met een zo leeg mogelijke brandstoftank weer inleveren. Deze optie is bijvoorbeeld handig als u geen tijd wilt verliezen (met aftanken) bij het terugbrengen van de auto. Niet verbruikte brandstof wordt echter niet vergoed. Indien de huurperiode korter is als drie dagen, wordt de niet verbruikte brandstof bij sommige autoverhuurders wel vergoed. Deze vergoeding is echter niet standaard.

 

De Vol-Leeg optie komt vaak voor bij zeer voordelige autohuurprijzen. Zoals u op de afbeelding kunt zien, staat het betreffende brandstofbeleid met benzinepompsymbool direct onder de huurprijs vermeld. Daarnaast kunt u in het linker menu van onze boekingsmodule de huurauto aanbiedingen op tankregeling filteren.

 

Met volle tank brandstof ophalen en met volle tank weer inleveren

 

Tankregeling Vol-Vol

 

Het Vol-Vol brandstofbeleid is de favoriete optie van onze klanten. U haalt de huurauto met een volle tank brandstof op. Let er op dat de tank ook daadwerkelijk vol is. Wanneer dat niet het geval is, moet u de precieze tankinhoud op uw autohuurcontract laten vermelden. Bij het terugbrengen van de huurauto moet u deze met een volle brandstoftank inleveren. U moet dus zelf tanken bij een lokale benzinepomp. Ruim hier wat tijd voor in bij het terugbrengen van de auto. Indien u de huurauto niet met een volle tank inlevert, wordt de ontbrekende brandstof plus servicekosten in rekening gebracht. Houdt daarbij rekening met een fors bedrag. De optie Vol-Vol is bij vele autoverhuurbedrijven de gebruikelijke tankregeling.

 

Auto Europe raadt u aan bij het boeken van een huurauto op het brandstofbeleid van de autoverhuurder te letten. Lees ook goed de voorwaarden door op uw voucher. Tip: neem liever een wat hogere huurprijs en de optie vol-vol, als u niet onnodig veel voor brandstof wilt betalen.

Kies het land waar u woonachtig bent
close