Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
0800 - 26 59 101
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.


 • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

  Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
 • GEEN CREDITCARDKOSTEN

  Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
 • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

  Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Ophaallocatie:
  Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
 • Ophaallocatie:
  De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
 • Ophaallocatie:
  Vul een ophaallocatie in.
 • Inleverlocatie:
  Vul een inleverlocatie in.
 • Datum:
  Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
 • Reizen naar Oost-Europa:
  Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800-2659101.
 • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
 • Leeftijd bestuurder:
  Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Supplier Logos
Aanbiedingen

Autoverhuur inclusief winterbanden

 

Auto Europe biedt u op talrijke bestemmingen autoverhuur inclusief winterbanden aan. In een huurauto met winterbanden bent u veilig onderweg. Wanneer u van tevoren autohuur met winterbanden boekt, wordt u ter plaatse niet meer door extra kosten verrast. Onze huurautoīs met winterbanden worden in de boekingsmodule aangegeven met de verwijzing "Inclusief winterbanden".

 

Autoverhuur inclusief winterbanden

 

Hieronder vindt u een overzicht met de belangrijkste informatie over winterbanden in verschillende landen:

 

Winterbanden bij autoverhuur in Duitsland

In Duitsland is het verplicht om uw auto uitrusting aan te passen aan de winterse omstandigheden. Om extra kosten ter plaatse te besparen, bieden wij u tijdens uw boeking het complete pakket "Inclusief winterbanden" aan. Zo bespaart u niet alleen geld, maar rijdt u tijdens de winter ook veilig in uw huurauto over de Duitse wegen.

 

Winterbanden bij autoverhuur in Oostenrijk

Van 1 november tot en met 15 april heeft over het algemeen ieder autoverhuurbedrijf in Oostenrijk zijn huurautoīs met winterbanden uitgerust. De extra kosten ter plaatse kunt u vermijden door onze voordelige "Inclusief winterbanden" aanbieding te boeken. Zo bespaart u niet alleen geld, maar bent u ook veilig onderweg. Maak gebruik van de voordelen van Auto Europe en zorg ervoor dat u ter plaatse geen winterbanden meer hoeft te regelen.

 

Winterbanden bij autoverhuur in Zwitserland en Hongarije

Ofschoon winterbanden bij autoverhuur in Zwitserland en Hongarije niet verplicht zijn, is het toch raadzaam om bij winterse omstandigheden op de juiste banden onder uw huurauto te letten. Opdat u zonder problemen op besneeuwde wegen onderweg kunt zijn bieden autoverhuurders in Zwitserland en Hongarije winterbanden aan, doorgaans tegen een extra tarief. Met onze speciale aanbiedingen inclusief winterbanden bespaart u extra kosten ter plaatse en bent u prima voorbereid bent voor besneeuwde straten.

 

Winterbanden bij autoverhuur in ScandinaviŽ, de Baltische staten en IJsland

In de Scandinavische landen (Zweden, Finland en Noorwegen), de Baltische staten (Estland en Litouwen) en IJsland rusten de meeste verhuurbedrijven hun huurautoīs uit met winterbanden, zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen. Bij Auto Europe kunt u deze aanbieding boeken door te letten op de verwijzing "Inclusief winterbanden".

 

Winterbanden bij autoverhuur in Noord-Amerika

Brengt u de winter door in Canada of heeft u een huurauto in de USA, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over winterbanden. Alle autoverhuurders rusten hun voertuigen uit met speciale 4-seizoenenbanden waarvoor u niet extra hoeft te betalen.

 

Winterbanden bij autoverhuur in Oost-Europa

In Polen en Slowakije zijn winterbanden niet verplicht, maar de meeste autoverhuurders hebben hun huurautoīs wel met winterbanden uitgerust. In TsjechiŽ zijn winterbanden wel verplicht. Wij raden u aan om in de wintermaanden in Oost-Europa wel uw huurauto met winterbanden te boeken. De tarieven voor autoverhuur met winterbanden vindt u bij Auto Europe duidelijk herkenbaar in de boekingsmodule.

 

In de 'Algemene Voorwaarden' vindt u meer informatie betreft winterbanden. Ook in onze blog 'Goed voorbereid naar de sneeuw' vindt u additionele informatie.

 

 

Kies het land waar u woonachtig bent
close